25
Ekim
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Gömlekteki kan lekesi ele verdi

Kütahya’da yaklaşık 2 ay önce bir akaryakıt istasyonu bekçisinin bıçaklanarak öldürülmesinin ardından gözaltına alınan, ancak delil yetersizliğinden serbest bırakılan zanlı, tutuklandı. Zanlının evinde bulunan gömlekteki kan lekesinin kriminal incelemede, bekçiye ait olduğu belirlendi.
 
Alınan bilgiye göre, bir süredir işletilmediği bildirilen, Osmangazi Mahallesi’ndeki akaryakıt istasyonunda gece bekçisi olarak çalışan Osman Karakuş’un (), 2 Martta bıçaklanarak öldürülmesinin ardından soruşturma başlatan Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olay yerinden elde edilen ayakkabı izinden yola çıkarak bazı kişilerin ifadesine başvurdu.
 
Ayakkabısının, olay yerinde elde edilen ayakkabı izine uyması üzerine, cinayetten kısa süre sonra gözaltına alınan şüphelilerden Erdal Narlı’nın (20) vücudunda yapılan incelemede de olay yerindeki sobanın üzerinde bulunan ve bekçinin öldürüldüğü sırada devrilen çaydanlığın neden olduğu yanık izine rastlandı.
 
Soruşturmayı derinleştiren cinayet masası ekipleri, şüpheli Erdal Narlı’nın evinde yaptıkları aramada, yıkandıktan sonra kurutulmak için bırakılan ve üzerinde kan lekesi bulunan gömleği delil olarak incelemek üzere aldı.
 
Gömlek kriminal inceleme için laboratuvara gönderilirken, sorgulaması tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece delil yetersizliğinden beraat etti. Bu arada, incelemesi tamamlanan gömlekteki kan lekelerinin, öldürülen gece bekçisi Osman Karakuş’a ait olduğunun belirlenmesi üzerine, yeniden gözaltına alınan ve suçlamaları kabul etmediği bildirilen Narlı, sevk edildiği nöbetçi mahkemece "Kuvvetli deliller ışığında" tutuklandı.
 
Osmangazi Mahallesi’nde Tavşanlı çevre yolu kenarında bulunan ve bir süredir işletilmediği bildirilen akaryakıt istasyonunun gece bekçisi Osman Karakuş (), 2 Mart tarihinde görevi devralmaya gelen meslektaşı tarafından ölü bulunmuştu.
 
Güvenlik güçlerinin yaptıkları incelemede, gece bekçisinin, 25 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlenmişti.
a.a
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 13:43:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?