25
Ekim
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Kayınbiraderden silahlı saldırı

Gediz İlçesi'ne bağlı Üzümlü Beldesi Belediye Başkanı Bahattin Tuğlu, kayınbiraderinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti'li Belediye Başkanı Tuğlu, ailevi problemler sebebiyle eşi E. ile tartıştı. Tuğlu'nun eşi E, tartışmadan sonra babasının evine giderek durumu yakınlarına anlattı. Bir süre sonra Belediye Başkanı Tuğlu ve kayınbiraderi Hasan C, belde meydanında karşılaştı. Enişte kayınbirader tartışması kısa süre sonra kavgaya dönüştü. Bu sırada Hasan C. silahını çekerek, eniştesi Bahattin Tuğlu'ya ateş etti. Yaralanarak yere yığılan Başkan Tuğlu da, ruhsatlı silahını çıkartarak, kayınbiraderi Hasan C.'ye ateş etti. Olayda enişte ve kayınbirader yaralanırken, yaralılar vatandaşlar tarafından beldedeki sağlık kuruluşlarına kaldırıldı. Durumu ağır olan Başkan Bahattin Tuğlu, Uşak Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2006 Pazar 15:09:10
Güncelleme :19 Şubat 2006 Pazar 15:54:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim Tokyay IP: 212.174.189.xxx Tarih : 21.02.2006 10:25:28
İnsanlığın yüreğinden ve beyninden sevgiyi, şevkati, kardeşliği, inancı söküp aldılar veya almaya çalışıyorlar.Böyle bir nizamda allah için dünyaya dayanmaya değil insanlar daralmaya yöneliyorlar.İnsanlığın ruh rasathanesinde yaniden tadilatı, bakımı, onarımı yapılmalıdır.Tv dizilerinde tutturmuşlar köpekler vadisi ve buna benzer televole dizileri.Bu yayınlar insanlarda haya bırakmadı, her dizide silah, ayakoyunları ön pilanda böyle eken herhalde böyle vahşet ve üzücü olaylarla karşılaşacaktır.Burada gerek kent habere, gerekse tüm görsel ve diğer medyalara sevgi, kardeşlik eksenine dayanan yorumların, yazıların, dizilerin artması gerekmetedir.Destere ile adam kesmek, kafa kelle koparmak dizi olmamalı.Bundan öncelikle sizler çok sorumlusunuz.İnsanları kan görmeye alıştıran, cinayetlere alıştıran rejisörlerin, primleri senaryoları kesilmelidir.Bunlar ve bu tür diziler ülkenin ve türkiyenin gerçeği diyemezsiniz.Kötü gerçekleri iyi gerçeklerle takas etmek zorundayız.Mevlam kalbimizden insanlığı, sevgiyi, inancı muhafaza eylesin.Saygılar, sağlıcakla kalın.