16
Eylül
2024
Pazertesi
MUĞLA

Muğla: Ağar: Seçim anketi denilenler Bizans oyunlarıdır

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Mehmet Ağar, Muğla'daki mitingde geçtiğimiz günlerde açıklanan anket sonuçlarını değerlendirerek, "Bunlar Bizans oyunları, o oyunu Anadolu insanı her zaman bozmuştur" dedi.

Muğla'ya Dalaman Havaalanı yoluyla gelen Ağar, büyük bir konvoyla karşılandı ve miting alanın da 6-7 bin kişilik topluluğa seslendi. Burada partisinin Belediye Başkan adaylarını tanıtan Ağar "İşe yerel seçimlerle başladık. Muğla'da Şükrü Zeybek, ANAP'tan gelip bizden aday olunca mutlu olduk. Bu hareket bir çok yere örnek oldu. Ben birleşme demiyorum. Bütünleşme diyorum. Merkez sağda bütünleşme başladı. İlk genel seçimde sağdaki işgali sona erdireceğiz" ifadelerini kullandı.

Anket sonuçlarıyla ilgili, "Masa başına oturmuşlar, hesap yapıyorlar, masada anket olmuyor. Meydana çıkacaksın. Ama cesaretleri yetmiyor. Gelin köyleri kasabaları yolları görün" diyen Ağar, "15 aylık iktidarda memurun, esnafın, işçinin yüzünün gülmediğini savunarak, "Bunlar nereden oy alacaklar merak ediyorum" dedi.

Konuşmasında ekonomiye değinen Ağar, ekonominin suni denge üzerinde durduğu belirterek "İçinde yatırım istihdam üretim olmayan ekonomi ayakta duramaz" dedi. Ağar, seçim meydanlarında hükümet sözcülerinin seçmenleri, "Oy vermeyen yerlere hizmet yapmayacağız. Hizmet götürmeyeceğiz" şeklinde tehdit ettiğini vurgularken, "Devleti babanızın çiftliği mi sanıyorsunuz. Vatandaşa karşı ayırımcılık yapamazsınız" dİye konuştu.

Ağar, mitingden sonra şehir çıkışında Salihpaşalar Köyü'nde, Muğla Belediye Başkan adayı Şükrü Zeybek ve partililerle çöp şiş yedi, daha sonra Aydın'a geçti.

MUĞLA-(İHA)
Yayın Tarihi : 20 Mart 2004 Cumartesi 23:44:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?