8
Eylül
2024
Pazar
MUĞLA

Muğla'da 'e-polis' uygulaması

Muğla Emniyet Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm hizmet birimlerinin resmi internet sistemine bağlanarak, "e-polis" uygulamasına geçildiği bildirildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Muğla Valisi Hüseyin Aksoy, çağımızın bilgi ve bilgisayar çağı olarak gösterildiğini, "e-polis" uygulamasıyla, vatandaşlara her türlü hizmetin en seri şekilde götürülmesinin sağlanacağını söyledi. Vali Aksoy, uygulama ile vatandaşların da kamu kurumlarına karşı güven ve saygılarının artacağına dikkat çekti. Vali Aksoy ayrıca, "e-polis" uygulamasıyla vatandaşlar ile tatillerini yörede geçiren yerli ve yabancı konukların, Emniyet Müdürlüğü'nün yetki ve sorumluluk alanına giren tüm konularda,"http://www.mugla.pol.tr" web sitesi ile webmaster@mugla.pol.tr ve emniyetmuduru@mugla.pol.tr adreslerinden istedikleri bilgiye ulaşabileceklerini bildirdi.
Yetkililer, kısa bir süre sonra siteden, uyuşturucu ile mücadele, gençliğin beyaz zehirden korunması için yapılması gereken çalışmalar, Polis Merkezi Amirliği başvuru ve takip işlemleri, Muğla'nın tanıtımının yapılacağı yöremiz bölümü, hırsızlık ve kapkaç olaylarına karşı alınacak önlemler, Polis Meslek Yüksek Okulları ve Polis Akademisi'ni tanıtıcı bilgiler, Emniyet Spor Kulübü ile ilgili bilgilere ulaşılabileceğini belirtti.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2004 Cuma 00:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?