16
Eylül
2024
Pazertesi
EKONOMİ

İşadamına ucuz kredi

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Garanti Bankası'yla sözleşme imzalayarak üyelerine 36 ay vadeli kredi imkanı sağladı.

ATSO ile Garanti Bankası arasında yapılan sözleşme ATSO toplantı salonunda basın mensuplarının katılımıyla imzalandı. ATSO Başkanı Zafer Ersoy atılan imzayla birlikte oda üyelerine güzel koşullarda kredi imkanı sağlandığını belirterek, "Garanti Bankası'yla yaklaşık 3 bine yakın oda üyemizin yararlanabileceği, 2 bin ile 250 bin YTL arasında 36 ay vadeli kredi kullanma sözleşmesi imzaladık. Bu sözleşmenin diğer bankalarla yaptığımız kontratlardan en büyük farkı ilçelerde olan üyelerimizin de sunulan imkanlardan yararlanmasıdır. Odamızın referansıyla kredi alacak olan üyelerimizin mutlaka bize olan borçlarını ödemeleri gerekiyor. Bu sorunu olmayan bütün üyelerimiz rahatlıkla gelip bu krediyi alabilir" dedi.

Garanti Bankası Adıyaman Şube Müdürü Atilla Aslan ise, atılan imzanın hayırlı olmasını dileyerek, "KOBİ'lere yönelik bankacılık hizmetlerini 'KOBİ Bankacılığı' adıyla ayrı bir işkolu olarak ilk Türk bankası Garanti Bankası başlattı. KOBİ'lere özel kredi desteğinde son olarak ATSO ile anlaşılmıştır. ATSO üyeleri, anlaşma kapsamında 36 aya kadar vadeyle en düşük 2 bin, en yüksek 250 bin YTL tutarında nakdi ya da gayri nakdi kredi kullanabilecektir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2005 Salı 17:20:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?