8
Eylül
2024
Pazar
MEDYA

Kıymaz'dan büyük iddia

GAP Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar yemeğine çok sayıda davetli katıldı. Sofra Restoran'da verilen iftar yemeğine, Vali Halil Işık, AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Mahmut Göksu, A.Faruk Ünsal, Şevket Gürsoy'un yanı sıra çok sayıda bürokrat, siyasetçi, işadamı ve basın mensubu katıldı.

İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın yaptığı duayla katılımcıların iftarlarını açtı. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Vali Halil Işık, basın mensuplarının yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getirerek, "Ramazan ayının insanlık alemine hayırlı olmasını dilerim. Ramazan ayını tamamlıyoruz birkaç gün sonra bayramı idrak edeceğiz. Burada seçilmiş atanmış, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yoğun olarak katıldığı bu iftardan dolayı cemiyetin yöneticilerini kutluyorum" dedi.

Yemekte konuşan GAP Gazeteciler Birliği Cemiyeti Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, 3 yıl içerisinde cemiyetlerini Türkiye'de adından söz edilen en başarılı cemiyet haline getireceklerini belirterek, "Bu memleketin yükünü taşıyan çilesini çeken, bu coğrafyaya hayat veren siz değerli misafirler, cemiyetimizin kuruluşunun 2. yılında GAP Bölgesi'nde adından söz ettiren bir cemiyet olduk. Bu cemiyeti kurarken amacımız GAP bölgesinde çalışan emek veren gazeteci arkadaşları bir araya getirmek, onların sorunlarına ve dayanışmasına bölgesel manada sahip çıkmak için bu cemiyeti kurduk. Önümüzdeki yıl yapacağımız etkinlikler ve çalışmalarla GAP bölgesinin en aktif cemiyeti, 3 yıl sonra da Türkiye'de adından bahsettiren Türkiye'nin en aktif gazeteciler cemiyeti olmayı başaramazsak, ben bu görevde kalmam istifa ederim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 14:39:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
heyhat IP: 81.213.237.xxx Tarih : 3.11.2005 22:36:26
HEYHAYTTTTTTTTTTTTTTTT.... Kimlerle Bir numara olacağının hesabını mutlaka sorman ve istediklerini yapman lazım zeynalcığım... bu çok önemli adamını seçmen gerekecek sen her zaman bir numara olmak zorundasın çünkü başkalarına şans bırakmamak için baş koydun bu yola...kendine dikkat et etrafında mutlaka tilkiler olacak sen dikkat et onlara bu yeter ama sen işini bilirsin Allah yar ve yardımcın olsun...... sana başarılar diliyorum mutlaka başaracaksın.. ben hep yanında olacam..... ADIYAMAN SINIRLARINDA Çıplak bir Dost? Asla Post Giymem........????