16
Eylül
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Devlet eski Bakanlarından Batallı memleketi Gaziantep'te toprağa verildi

Batallı’nın cenazesi, dün TBMM önünde yapılan törenin ardından uçakla memleketi Gaziantep’e getirildi. Batallı için, bir dönem başkanlığını yaptığı Gaziantep Ticaret Odası önünde tören düzenlendi.

 Buradaki cenaze törenine DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, CHP Gaziantep Milletvekilleri Mustafa Yılmaz ve Ahmet Yılmazkaya, Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan, sanayici ve işadamları ile ailesi katıldı. Törende, Batallı’nın eşi Suat ile oğulları Tolga, Toygun, Davut, Kürşat ve kızı Kübra güçlükle ayakta durabildi.


Törenin ardından karanfillerle uğurlanan Mehmet Batallı’nın cenazesi, Ulu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi.


Bu arada, Mehmet Batallı’nın cenazesi için çok sayıda eski bakan ve milletvekili ile sanayici ve işadamının yanısıra Sedat Peker de çelenk gönderdi

iha-g.antep
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2004 Cumartesi 00:43:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarık acar IP: 78.172.125.xxx Tarih : 20.12.2008 15:10:39

kısa bir sürede olsa ailesinin soförlüğünü yaptım gerçekten çok soylu ve mütevazi insanlar allah rahmet eylesin inşallah...