16
Eylül
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep: Alkollü sürücü otobüs durağına girdi

Mustafa Halit Altınöz’ün kullandığı 34 VM 2919 plakalı otomobil, Tugay Kavşağı istikametinden Fevzi Çakmak Bulvarı’na seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce önünde seyreden Mustafa Polat Kılıç’ın yönettiği 27 M 0438 plakalı minibüse çarptı. Hızını alamayan araç, daha sonra kaldırıma çıkarak, otobüs durağına girdi. Otobüs durağında bekleyen yolcular, aracın geldiğini görünce duraktan kaçarak, canlarını zor kurtardı. Kaza sonucu minibüs, otobüs durağından ve kaza yapan araçta maddi hasar meydana geldi. Otomobilde bulunan sürücü ve iki yolcu, çevreden yetişenler tarafından araçtan çıkarıldı. Sürücü ve içindeki iki yolcunun alkollü olduğu anlaşıldı.


Olay yerine gelen trafik ekipleri, kazaya sebebiyet veren sürücü Mustafa Halit Altınöz’ü alkol kontrolüne aldı. Altınöz’ün 277 promil alkollü olduğu görüldü. Sürücünün ehliyetinin daha önce de alkolden dolayı iptal edildiği öğrenildi. Ayakta güçlükle duran Mustafa Halit Altınöz ve alkollü iki arkadaşı Mustafa Şahin ile Murat Tayfun, ilginç hareketlerde bulundu. Araçta içki şişeleri görülürken, alkollü yolculardan Murat Tayfun suçu minibüs şoförüne atarak, "Minibüs bize çarptı" iddiasında bulundu.


Diğer alkollü kişi Mustafa Şahin ise minibüsçüler ve otobüs duraklarıyla ilginç yorumlar getirdi. Mustafa Şahin de "Bu minibüsçüler, hiçbir araca yol vermiyorlar. Her yerde yolcu alıyorlar. Bu otobüs durağına kim buraya kurdu. Otobüs durağının burada olması yanlış. Burada otobüs durağı mı olur?" diye konuştu.

iha-g.antep
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2004 Pazartesi 11:27:55
Güncelleme :23 Ağustos 2004 Pazartesi 22:52:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?