16
Eylül
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantepspor'da 3 puan sevinci yaşanıyor

Gaziantepspor, 85 gün sonra kendi sahasında galip gelerek taraftarını sevindirdi. Kırmızı-siyahlı ekip, ilk yarıyı kalan 2 maçı da kazanarak üst sıralarda bitirmeyi hedefliyor.

Gaziantepspor, son haftalarda kötü gidişe son vermek için kurban keserek, Akçaabat Sebatspor maçına çıktı.

 Futbolcular ve teknik heyet, kesilen kurbanın kanını alınlarına sürerek, maça başladı. Gaziantepspor Kulübü Başkanı Celal Doğan, 6 golden ziyade 4 golün yenilmesinin düşündürücü olduğunu belirtti. Doğan, "Kendi sahamızda 4 gol yiyiyorsak, giderilmesi gereken bir rahatsızlık var demektir. 6 gol atıyorsan, 4 gol yemeyeceksin. Gaziantepspor’un 3 puana ihtiyacı vardı. Onu aldığımız için mutluyum. Gaziantepspor diri bir takımdır. Bir ara duraklama dönemine girdi. Psikolojik motivasyon etkisini gösterir ve takım öz güven kazanırsa, tekrar eski Gaziantepspor olur" dedi.

Gönderileceği yönündeki haberlerle zor günler yaşayan Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yönetimden kendisine direkt bir şey söylenmediğini, şu an görevinin başında olduğunu kaydetti. Sağlam, kötü haftaları geride bırakmak için Akçaabat Sebatspor maçına çıktıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Geride bıraktığımız haftalarda aldığımız başarısız sonuçlar vardı. Bu bilinçle sahaya çıktık. Sahada doğruları ortaya koyunca, çok ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Net bir galibiyet aldık. Bireysel hatalardan dolayı goller yedik. İç sahada ilk defa Lazarov ve Jaziri’nin gol atması bizleri ayrıca sevindirdi. Kaçırdığımız gollerde egoistlik yoktu. Futbolcuların birbirlerine gol attırma çabası ve asistlik yapmak istemesi bizim çok önemli bir artıdır".

Nurullah Sağlam, UEFA hedefini ligin son bitiş düdüğüne kadar sürdüreceklerini dile getirerek, "UEFA yolunda yaşadığımız şanssızlıklardan dolayı yara aldık. Daha henüz hiçbir şey bitmedi. Bazen insanlar daha uzağa sıçramak için birkaç adım geriye gelirler. Gaziantepspor geçen haftalarda bunu yaşadı. Biraz yerimizde saydık. Bu da dünyanın en hızlı gerileme yöntemidir. Şimdi daha uzağa sıçramak en büyük hedefimiz" diye konuştu.

Gaziantepspor’un son haftalarda eleştirilen futbolcuların başında gelen sağ kanat oyuncusu İlhan da, Akçaabat Sebatspor maçında yeniden doğduğunu söyledi. 2 gol atan ve 1 de penaltı yaptıran İlhan, "Son 4-5 haftadır sürekli eleştiriliyordum. İyi futbol oynamıyordum. Hücuma katkım yoktu. Bu maçta iyi futbol oynadım. Gollerimi de attım. Lig benim için bu haftadan itibaren başlıyor. Geçen seneki İlhan’dan çok daha iyi bir İlhan olacağım" şeklinde konuştu.
Öte yandan, Akçaabat Sebatspor maçında ilk yarının son dakikalarında sakatlanarak, ambulansla hastaneye kaldırılan Gökhan Zan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Penaltı pozisyonunda rakibinden aldığı darbe sonucunda karnında şişlik meydana gelen Gökhan, Konukoğlu Tıp Merkezi’nde Dr. Hasan Bakır tarafından muayene edildi. Çekilen film ve kontroller sonucunda darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi meydana geldiği tespit edildi. 2 saat hastanede kaldıktan sonra taburcu olan Gökhan’ın 2 günlük istirahattan sonra idmanlara başlayabileceği bildirildi.

g.antep
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2004 Pazartesi 11:44:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?