16
Eylül
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Gaziantep'te şüpheli çanta paniği yaşandı

Gaziantep’in merkezi konumunda bulunan ve en işlek caddelerden olan Hürriyet Caddesi üzerindeki Adliye ve Türk Telekom binası önündeki otobüs durağında şüpheli paket bulunduğu ihbarı üzerine polis olay yerine gelerek çevre güvenliği aldı.

Polis, caddeyi trafiğe kapatırken bomba imha ekipleri de şüpheli paketi fünye ile patlatmak için hazırlık yaptı. Özel elbisesini giyen bomba imha uzmanı, hazırladığı fünyeyi şüpheli paketin üzerine koymak ve patlatmak için gittiğinde ise paketin içerisinde meyve suyu olduğunu gördü. Fünyeyi şüpheli pakete koymaktan vazgeçen bomba imha uzmanı, özel elbisesini çıkardıktan sonra tekrar şüpheli paketin yanına gelerek çıplak elle alıp çöp kutusuna attı.

Şüpheli paketten bomba çıkmamasına sevinen ve ekiplerin çalışmasını taktirle izleyen meraklı kalabalık ise polisleri alkışladı. Çevre güvenliğinin kaldırılması üzerine şüpheli paketin atıldığı çöp kutusuna akın eden çocuklar, çöp kutusuna atılmış paket içerisindeki meyve suyu şişesini alıp içti. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında meyve suyunu içen çocuklar, "Bu bombanın tadı da çok güzelmiş" diyerek espri yaptı.

iha-g.antep
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 12:35:54
Güncelleme :19 Ağustos 2004 Perşembe 13:11:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?