16
Eylül
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Narkoz kurbanı genç kızın adı Gaziantep'te okula verilecek

Merinos Halı’nın sahibi İbrahim Erdemoğlu, yeğeni Yasemin Balsu’nun adının yeni yapılacak bir okula verilerek yaşatılacağını açıkladı. Yasemin Balsu’nun dayısı İbrahim Erdemoğlu, bu kararını, Yasemin Balsu’nun ailesine de bildirdi. Balsu ailesi ise bu anlamlı jest karşısında duygulandı.

Yasemin Balsu’nun ölümünden sonra fabrikasında 3 gün yas ilan ederek, üretimi durduran İbrahim Erdemoğlu, Yasemin’i unutmayacaklarını söyleyerek, "Yasemin, hem yeğenim, hem de fabrikamızın çalışkan ihracat müdürüydü. Bu günlere gelmemizde diğer personellerimizin olduğu gibi onunda çok büyük katkısı vardı. Çok sevilen bir müdürdü. Onun ani ölümünün üzüntüsünü halen taşıyoruz. Onun adını yaşatmak için tüm aile olarak bir karar aldık. Yasemin Balsu adına bir okul yaptırarak adını yaşatacağız. Yasemin’in adı sonsuza kadar bir eğitim yuvasında yaşayacaktır" dedi.

Merinos Halı İhracat Müdürü Yasemin Balsu, 20 Ağustos 2004 tarihinde Amerikan Hastanesi’nde estetik ameliyat olduğu sırada, narkoz alerjisi sonucu hayatını kaybetmişti. 50 binde bir görülen bir olayın sonucunda hayatını kaybeden 31 yaşındaki Yasemin Balsu’nun ani ölümü, firma çalışanlarını ve ailesini yasa boğmuştu.

iha-g.antep
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2004 Cumartesi 12:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?