16
Eylül
2024
Pazertesi
GAZİANTEP

Üzeri kapatılmayan kuyu can aldı

Gaziantep'te, belediyeye ait üzeri açık kuyuya düşerek hayatını kaybeden şahsın cesedi, 2 saat süren çalışma sonucunda çıkarıldı.

Kenan Evren Bulvarı üzerinde bulunan ve üzeri açık bırakılan 10 metre derinliğindeki kuyu, bir kişinin canına maloldu. Kuyudaki cesedin varlığı, Mahmut Kılıç adlı vatandaşın ihbarı sonucu ortaya çıktı. Kuyudan gelen pis koku üzerine, kuyuya ayna tuttuğunu ifade eden Mahmut Kılıç, cesedi görünce durumu polise bildirdiğini söyledi. Olay yerine gelen polis, cesedin çıkarılması için itfaiyeden yardım istedi.

İtfaiye ekipleri, 2 saatlik çalışma sonucu çürümüş cesedi bir çuvala koyarak güçlükle kuyudan çıkardı. Kimliği tespit edilemeyen cesedin, 15 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirtildi. Kuyudan çıkarılan ceset, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Çürümeye başlayan cesedin en az 1 aylık olduğu bildirildi.

Kullanılmayan kuyunun yanında toplanan mahalle sakinleri ise belediyeyi suçladı. Bölgede kullanılmayan ve üzeri kapatılmayan çok sayıda kuyu bulunduğunu ifade eden vatandaşlar; gencin, belediyenin ihmalinden dolayı öldüğünü öne sürdü

gaziantep
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2004 Cuma 12:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?