16
Eylül
2024
Pazertesi
ANKARA

Başkan Gökcek'in sağlık durumu iyi

Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı öncesi gazetecilerin konuyla ilgili sorularını cevaplandıran Gökçek, tansiyon yükselmesi nedeniyle Başkent hastanesine gittiğini ve genel bir sağlık kontrolünden geçtiğini belirti. Gazetecilerin sorularına Gökcek şu yanıtı verdi.

“ Gaziantep maçına gittik. 87.dakikaya kadar galip olmamıza karşın maçın bitimine 3 dakika kala bir gol yiyerek maçın normal süresini berabere tamamladık. Maçın hakemi topun oyunda olmadığı süreyi 4 dakika belirtmesine karşın , maç yaklaşık 6 dakika sürdü ve biz son saniyede bir gol daha yiyerek maçı kaybettik. Herhalde onun stresi ile tansiyonum yükseldi. Bir hastaneye gittim. Sağolsun doktor arkadaşlar genel bir chek-up’tan geçirdi. Başka herhangi bir şeyim yok. Allah’a hamdolsun iyiyim . Karşınızda göründüğünüz gibiyim. Stresli günlerde tansiyonum artıyor. Biraz daha dikkat etmem lazım.”

Bir gazetecinin tansiyonunuz yükseldiği halde maçları izlemeye devam edecek misiniz?”şeklindeki sorusuna Gökçek, “ devam edeceğim tabii” cevabını verdi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2004 Salı 11:41:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?