16
Eylül
2024
Pazertesi
ANKARA

Bayram ziyareti kana bulandı: 8 yaralı

Ankara’da bayram ziyaretine giden bir aileyi taşıyan kamyonun köprüden uçması sonucu 8 kişi yaralandı.

Olayda büyük bir şans eseri can kaybı yaşanmazken, hurdaya dönen araçtan sadece burnu kanayarak sağ çıkmayı başaran kamyon şoförü Battal Bulut, dehşet dakikalarını İHA’ya anlattı.

Olay bugün öğle saatlerinde Konya Yolu üzerindeki Ak Köprü’de Mamak’a bayram ziyaretine giden aileyi taşıyan Battal Bulut (47) yönetimindeki 42 M 3098 plakalı kamyon, yağış nedeniyle kontrolden çıkarak önce bir araca çarptı sonra da köprüden ayağı uçtu.

meydana geldi. Etimesgut’tan Yaklaşık 10 metre yükseklikteki köprüden yere çıkılarak ters dönen kamyonun arkasında bulunan 4 kişi ile önde oturan 3 kişi kazadan sağ kurtulmayı başardı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri ile çevredeki vatandaşların yardımıyla hurdaya dönen kamyondan çıkarılan yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.


Kazada sadece burnu kanayan kamyon şoförü Battal Bulut, yağışlar yüzünden kayganlaşan aracın kontrolden çıktığını belirti. Ailesiyle birlikte Mamak ilçesinde oturan ağabeyi ile bayramlaşmak için yola çıktıklarını anlatan talihsiz sürücü, kazada can kaybı olmamasına sevindiğini ifade etti.

Bu arada, kamyon sürücüsü, hafif şekilde yaralanmasına rağmen 112 Acil Yardım ekiplerinin ısrarlarına rağmen hastaneye gitmeyerek aracın başında beklemeyi tercih etti.

ankara
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 14:54:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?