16
Eylül
2024
Pazertesi
ANKARA

Polisler ATA'nın huzurunda

Atatürk’ün ölümünün 66. yıldönümü münasebetiyle Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner ve beraberindeki polisler, Anıtkabir’i ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Gökhan Aydıner, beraberinde Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, Daire Başkanları ve Polis Akademisi ve Polis Koleji yönetici ve öğrencileri, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görev yapan 5 bin polisten oluşan heyet ile Anıtkabir’e geldi. Arslanlı yoldan yürüyen Emniyet Genel Müdürü Aydıner ve beraberindeki heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Aydıner, daha sonra Misak-i Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Aydıner deftere şunları yazdı:

"81 yıl önce kurduğun Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yılmaz koruyucusu, Cumhuriyet Kanunlarının tavizsiz tatbikçisi olan Türk Emniyet Teşkilatı olarak bir kez daha manevi huzurundayız. İlke ve inkılapların, açtığın uygarlık yolu, gösterdiğin hedefler ve ulusça önümüze koyduğun büyük idealler vazgeçilmez hedeflerimizdir. Daima güven duyduğun Türk Emniyet Teşkilatı olarak sana bir kez daha yürekten bağlılığımızı sunuyor, rahmetle anıyor, yüce kişiliğinin önünde saygıyla eğiliyoruz".

ankara
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 13:50:29
Güncelleme :8 Kasım 2004 Pazartesi 17:12:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?