16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Akıllı durak uygulaması hayata geçiyor

TRABZON’DA  AKILLI DURAK VE AKILLI KART UYGULAMASI HAYATA GEÇİYOR

Trabzon Belediyesi Şubat ayı son meclis toplantısı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapıldı.

Yapılan Belediye Meclisi şubat ayı son toplantısında belediye otobüsleri ve belediye tarafından kiralanan hatlardaki özel halk otobüsleri ile yapılan toplu taşıma faaliyetleri ücret toplama ve araç takip sisteminin kurulması ve 10 yıl süreyle işletilmesi yönünde ihaleye çıkarılması yönünde karar aldı. Böylece Başkan Gümrükçüoğlu’nun 61 Projesi içerisinde bulunan aklı duraklar ile akıllı kart uygulamasının hayata geçirilmesi yönünde ilk adım atılmış oldu.

Belediye meclisi ayrıca Belediye Fen işleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 10 tekerli 2 adet çift dingilli damperli kamyon ile 6 teker 1 adet danperli kamyon ve 1 adet çift kabin kamyonetin alınmasına karar verildi. Belediye meclisi ayrıca Zabıta Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 3 adet panelvan kamyonet, 2 adet çift kabinli kamyonetin alınması yönünde karar aldı.

Öte yandan daha önce özelleştirilen ve süresi dolan mezbahanenin tekrar 10 yıl süreyle ihaleye çıkarılmasına karar verildi.

TRABZON’DA  AKILLI DURAK VE AKILLI KART UYGULAMASI HAYATA GEÇİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2010 Cuma 17:41:01
Güncelleme :5 Şubat 2010 Cuma 19:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?