16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Atapark kapılarını açtı

VARLIBAŞ AVM ATAPARK HİZMETE AÇILDI

Varlıbaş Holding tarafından Trabzon Atapark mevkiinde yaptırılan Varlıbaş Alışveriş Merkezi hizmete açıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, Trabzon'un merkezi Atapark'ta tarihi Tekel binasını aslına uygun inşa ederek insanlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, resmi açılışın ilerleyen günlerde Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katılımıyla yapılacağını söyledi.

Atapark Alışveriş Merkezi'ni 2 Ekim'de halkın hizmetine sunacakları sözünü verdiklerini hatırlatan Varlıbaş, "Tekel binasını aslına uygun inşa ettik. Trabzon çok eski ve tarihi anılarla dolu bir şehir. Eski tarihi dokunun yaşatılması hem de Trabzonlulara alışveriş ve yaşam alanı oluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum. Trabzon yıllarca ihmal edilmiş. Marka değeriyle örtüşecek yatırımlardan mahrum bırakılmış. Son yıllarda Trabzon bir atak içersinde Türkiye'nin önemli şehirleriyle iyi bir yarış içersinde olduğunu gözlemlemek bir Trabzonlu olarak beni mutlu ediyor" dedi.

"Trabzon'a nasıl bir yatırım yaparız da, kentin ekonomisine ve kalkınmasını katkıda bulunuruz" diye düşünürken Allah'ın kendilerine böyle bir fırsat verdiğini belirten Varlıbaş, "Varlıbaş AVM Atapark'ın hizmete girmesi benim için unutulmaz bir andır. Buranın bu hale gelmesine büyük bir emek verdik. Alternatifsiz bir yer. İnsanların buraya olan ilgisini de görmek beni ayrı mutlu etti. Trabzon'a yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki sene Trabzon'un Yomra ilçesine sanayi sitesi kurma planları içersindeyiz" şeklinde konuştu.

VARLIBAŞ AVM ATAPARK HİZMETE AÇILDI
VARLIBAŞ AVM ATAPARK HİZMETE AÇILDI
VARLIBAŞ AVM ATAPARK HİZMETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 17:21:02
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 17:55:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?