16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Avni Aker'in zemini düzeliyor

HÜSEYİN AVNİ AKER STADYUMU'NUN ZEMİNİ DÜZELİYOR

Orduspor ile 3 hafta önce oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi kardan temizlenen ve ardından maçın oynanması üzerine bozulan Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun zemini İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan lig maçına yetiştiriliyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Orduspor ile oynanan karşılaşma öncesi kar temizleme çalışmaları sırasında bozulan Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun zemini düzeltildi. Bordo-mavili kulübün çabaları ve stat görevlilerinin özverili çalışması sonucu havalarında da iyi gitmesi üzerine kısa zamanda Hüseyin Avni Aker Stadı'nın zemini futbol oynamaya müsait hale getirildi. Kale önlerinde ve saha kenarlarındaki birkaç bölge dışında onarım çalışmaları tamamlandı. Onarım çalışmaları sırasında Trabzonspor evinde oynaması

gereken Manisaspor lig maçını İstanbul Olimpiyat Stadyumu'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçını ise Rize Yeni Şehir Stadyumu'nda oynamıştı.

Trabzonspor iki maç aradan sonra yeniden taraftarı ile buluşacak. Bordo Mavililer 20 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'de oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını taraftarı önünde Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynayacak.

HÜSEYİN AVNİ AKER STADYUMU'NUN ZEMİNİ DÜZELİYOR
HÜSEYİN AVNİ AKER STADYUMU'NUN ZEMİNİ DÜZELİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 16:41:00
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 17:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?