16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Barış Ataş imzayı attı

BARIŞ ATAŞ, TRABZONSPOR İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Trabzonspor, Diyarbakırspor'dan transfer ettiği Barış Ataş ile 3+ 1 yıllık sözleşme imzaladı. Düzenlenen imza töreninde oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Barış Ataş, hayallerinin takımına geldiğini söyledi.

Trabzonspor'un yeni transferi Barış Ataş, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza törenine katılan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Özer Bayraktar, Barış'ı uzun süredir takip ettiklerini belirterek, "Barış'ı Ümit Milli Takım'dan beri takip ediyoruz. Dost ve kardeş kulübümüz Diyarbakırspor'un değerli oyuncusu Barış Ataş'ı Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesine transfer etmiş bulunmaktayız. Kendisiyle anlaşmaktan dolayı mutluyuz. Genç oyuncuya

başarılar diliyoruz" dedi.

İmza töreninde oldukça heyecanlı olduğunu gözlenen Trabzonspor'un yeni transferi Barış Ataş ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Türkiye'nin en büyük takımlarından bir tanesine geldiğim için büyük mutluluk yaşıyorum. Diyarbakırspor'da çok güzel günlerim geçti. Başta Başkan Çetin Sümer olmak üzere yönetim kurulu, teknik heyet ve personele teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kendisini rekabete hazır hissettiğini ifade eden Barış, "Orta sahada görev yapan arkadaşlarımla birlikte iyi bir rekabet içine gireceğim. Bu rekabetten takımımızın başarısına katkı sağlayacak" yorumunu yaptı. Trabzonspor'a gelerek hedeflerinden bir tanesini gerçekleştirdiğini söyleyen Barış, şeyle devam etti: "Şimdi burada forma giyip, şampiyonluk yaşayıp ardından milli takıma yükselmek istiyorum" dedi.

Kendisini veliahdı olarak gösteren Emre Bölezoğlu'na da teşekkür eden Barış, "Sağ olsun böyle bir cümle sarf ettiği için. Kendisine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Bordo-mavili takımın eski futbolcusu Şeyhmuz Suna'dan Trabzonspor hakkında çok olumlu sözler duyduğunu belirten Barış, Trabzon'da ailece görüştüğü arkadaşlarının bulunduğunu da vurguladı.

İmza törenin ardından, yönetim Kurulu Üyesi Özer Bayraktar tarafından Barış'a TrabzonCell hattı ve Trabzonspor Taraftar Kartı hediye etti. Genç oyuncu daha sonra antrenman sahasına çıkarak basın mensuplarına görüntü verdi. Barış'ın yeni sezonda 21 numaralı forma giyeceği açıklandı.

BARIŞ ATAŞ, TRABZONSPOR İLE SÖZLEŞME İMZALADI
BARIŞ ATAŞ, TRABZONSPOR İLE SÖZLEŞME İMZALADI
BARIŞ ATAŞ, TRABZONSPOR İLE SÖZLEŞME İMZALADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 15:05:02
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 16:57:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?