16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Başkan ekibi ile denetimde

BAŞKAN EKİBİ İLE DENETİMDE

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, beraberinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Atatürk Alanı civarında trafik ve çevre düzenlemesi konularıyla ilgili incelemelerde bulundu.

Esnafları tek tek dolaşıp görüşlerini alan Başkan Gümrükçüoğlu, özellikle yanlış park eden araçların uyarılmasının yanı sıra Tanjant Meydan Viyadükü altında kalan alanda bozulan yeşil alanların ve şehir mobilyalarının derhal düzeltilmesi konusunda başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine talimat verdi. Yanına gelen vatandaşları da dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu'nun incelemeler esnasında yerden çöp topladığı ve sık sık ekibine not aldırdığı gözlerden kaçmadı.

Yapılan düzenlemeler konusunda vatandaşların görüşlerini alan Gümrükçüoğlu, halktan gördüğü olumsuzlukları belediyeye bildirmelerini istedi.

Mevcut olan aksaklıkları yerinde görüp, çözüm üretmek için ekibiyle incelemelerde bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, " Bu akşam ekibimizle beraber meydan civarındaki yanlış araç parklarının neden olduğu trafik sıkışıklıklarının önüne geçmek ve viyadüğün altındaki yeşil alanın yenilenmesi ve daha da güzelleştirilmesi, içinde bulunan şehir mobilyalarının değiştirilmesi gibi konularda hem incelemelerde bulunduk, hem de esnafımızın ve vatandaşlarımızın fikrini sorduk. Trabzon şehrinin imkanlarının en verimli olarak hasıl kullanılabileceği konusunda halkımızın fikirleri bizim için son derece önemli. Onların fikirlerini alıp mevcut şartlara göre ön iyisini yapmaya çalışıyoruz: Bugün yaptığımız ziyaret programında da vatandaşın doğru ve yapıcı tespitleri ile karşılaştık. Kendilerini teşekkür ediyorum. Bizlerde şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmak ve onlara daha güzel bir Trabzon sunmak için mesai arkadaşlarımızla beraber durmadan çalışmaktayız. Halkımızın rahatı ve huzuru için yapmış olduğumuz bu çalışmalarımızın yanında mega projelerimizde devam etmektedir. Kimsenin şüphesi olmasın ki biz Trabzon'u hak ettiği yerlere getireceğiz" dedi.

BAŞKAN EKİBİ İLE DENETİMDE
BAŞKAN EKİBİ İLE DENETİMDE
BAŞKAN EKİBİ İLE DENETİMDE
BAŞKAN EKİBİ İLE DENETİMDE
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2010 Çarşamba 14:32:05
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 12:37:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alim IP: 188.56.183.xxx Tarih : 28.07.2010 19:06:04

iyi günler; Trabzon un tek ana caddesi var ve hiç bir İl Merkezinde ben görmedim ki dolmuş duraklarının bekleme yeri olduğunu. Bu haliyle tam bir kent havası değilde İlçe hissi vermektedir. Acaba bu düzeni bulan kişi ödül mü aldı. Tam bir gariplik bu iş.Belediye başkan ve yöneticiler bu uygulamadan memnun ise diyecek bir şey yok.Yine memnunlar ise vizyonları bu kadardır diyebilirim.

Eğer burasına büyük şehir havası vermek istiyorlarsa veya aday ise büyükşehire öncelikle Maraş Caddesindeki dolmuş bekleme yerleri kaldırılarak yeraltında bekleme yerleri yapılarak alternatif cadde açılmalıdır:Dolmuşlar sadece transit buradan geçmelidir. Bu şehirde arsa, kaldırım ve yollar kıt olup mevcutlarda en iyi şekilde değerlendirilmelidir. Koskoca tanjant yolunun altı kullanılmıyor.Burası kullanılarak metro yapılabilir veya dolmuşların trafiği etkilemeden transit geçeçekleri ve yolcu alıp indirecekleri duraklar bu zemin altında yapılabilir. Selamlar