16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Başkandan başkana ziyaret

ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI ÇEBİ’DEN  BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA ZİYARET

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un kalkınması ve gelişmesi için ellerindeki imkanlar ölçüsünde ilçe ve belde belediyelerine destek verdiklerini, omuz omuza vererek vatandaşlara en güzel hizmeti verme gayreti içersinde olduklarını söyledi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Çebi zaman zaman Başkan Gümrükçüoğlu’ndan yardım ve destek talebinde bulunduklarını belirterek, “Sağolsun başkanımız bizlere her zaman destek veriyor. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi noktasında Başkan Gümrükçüoğlu’nun tecrübelerinden de yararlanıyoruz. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu ise ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte omuz omuza vererek Trabzon’u ileriye taşımak için çalıştıklarını ifade ederek “Bir ağabey belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde ilçe ve belde belediyelerimize destek vermeye çalışıyoruz. Birlikten güç doğar anlayışıyla desteğimizi bundan sonra da sürdüreceğiz. Trabzon’un gelişmeye en yatkın olan ilçelerinden biri olan Araklı’ya ve Belediye Başkanı Recep Çebi’ye belediyemizin kapıları her zaman açıktır. Başkan Çebi’nin Araklı için güzel hizmetler verdiğine inanıyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

ARAKLI BELEDİYE BAŞKANI ÇEBİ’DEN  BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 13:48:03
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 16:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?