16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Belediye parkına 66 yeni araç

TRABZON BELEDİYESİ MAKİNE PARKINA 66 YENİ ARAÇ EKLEDİ

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, önderliğinde Trabzon Belediyesi makine parkını yenilemeye devam ediyor.

Trabzon Belediyesi'nin makine parkına katılan otobüs, iş makineleri, otomobil, kamyonet gibi 66 adet yeni araç belediye önünde yapılan törenle Trabzon halkının hizmetine sunuldu. Belediye önünde yapılan törene Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Trabzon Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkan Vekili Fahrettin Aksoy, Lokantacılar Federasyonu Başkanı Kemal Kadakal, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, AK Partili yöneticiler, belediye birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon halkının yeni alınan araçlardan daha iyilerine layık olduğunu belirterek," Bildiğiniz gibi gün sayıyoruz. 23-30 Temmuz 2011'de 4 bin yıllık tarihi şehrimiz, 49 Avrupa ülkesini misafir edecek. Trabzon’umuz olimpiyat adı altında Türkiye’de bir ilk olan etkinlikleri, büyük bir spor festivalini, şölenini, gerçekleştirmiş olacak. Bu Trabzon’un bir dünya kenti olarak büyümesi ve açılmasının en büyük adımlarından birisi olacak. Biz hizmetlerimizin reklamlarını çok fazla yapmıyoruz. Çünkü biz reklamla değil iş üretmeyle ilgileniyoruz. Biliyoruz ki Trabzon halkı yapılan tüm hizmetleri görüyor ve bizi takdir ediyor.Onlara sizin huzurunuzda tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

“Tam otuz yıldır Trabzon’umuza bu şekilde büyük otobüs alınmamıştı” diyen Gümrükçüoğlu “Birileri derse ki biz bütçeye koymuştuk, o zaman derler ki bütçeye koyup da almamak en büyük hatadır. Biz yaptıklarımızı ifade ediyoruz. İşte on tane sıfır otobüs şehrimizin ve insanımızın hizmetinde. Özellikle öğrencilerimizin ulaşım sıkıntısı çektiklerini bildiğimiz için onların hizmetine verdik. Toplam 66 araçla Trabzon'u buluşturduk. Bu 66 araç Trabzon’a kâfidir demiyoruz, yolumuza devam edeceğiz. Biz hizmetlerimizi Trabzon halkı ile birlikte yapıyoruz. Trabzon halkının bize verdiği destek ve güç ile hizmetlerimizi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kesilen kurdele ile birlikte hizmete giren yeni otobüslerden birinde inceleme yapan Başkan Gümrükçüoğlu, otobüsleri engelli vatandaşların rahat kullanabilmesi için özel olarak tasarlanan sistemi bir engelli vatandaşı otobüse bindirerek denedi.

TRABZON BELEDİYESİ MAKİNE PARKINA 66 YENİ ARAÇ EKLEDİ
TRABZON BELEDİYESİ MAKİNE PARKINA 66 YENİ ARAÇ EKLEDİ
TRABZON BELEDİYESİ MAKİNE PARKINA 66 YENİ ARAÇ EKLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2010 Cuma 15:30:02
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 18:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 188.58.172.xxx Tarih : 3.12.2010 23:05:10

İYİ günler;Sayın Başkan  Erdoğdu yolunun durumu harap, artık asfalt yapın, selamlar