16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Boks turnuvası start aldı

3. ULUSLARARASI TRABZON BELEDIYESI BOKS TURNUVASI START ALDI

Geleneksel hale getirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Trabzon Belediyesi Boks Turnuvası yapılan açılışla başladı.

Açılışa Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı O.Gökhan Bali, Belediyespor Başkanı Nihat Demir, Gençlik Spor İl Müdürü Şerif Özgür ve çok sayıda sporsever katıldı. Turnuvanın açılışında Trabzon Belediyesi Mehter takımının verdiği konser izleyicilerden büyük alkış aldı.

Dokuz ülkeden çok sayıda sporcunun katıldığı turnuvanın açılışında konuşan Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın turnuvanın 2011’de yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatlarının tanıtımına önemli katkı sağlayacağını dile getirerek, “ Bu turnuvanın ülke ve dünya boksuna önemli katkılar yapacağına inanıyorum. İlimize gelen misafir ve sporcuları burada en güzel şeklide ağırlamaya gayret göstereceğiz. Turnuvaya katkı veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Amacımız kentimizin spor kimliğini daha yukarılara taşımaktır” diye konuştu.

Bu turnuvaların Trabzon’da yapılmasının Trabzon ve Türkiye boksuna büyük değer kazandırdığını dile getiren Trabzon Gençlik Spor Müdürü Şerif Özgür, uluslararası turnuvaların ülke tanıtımına da önemli katkılar yaptığını belirtti.

3. Uluslar arası Trabzon Belediyesi Boks turnuvası 26 Eylül saat 13.00'da 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak final müsabakalarıyla son bulacak.

3. ULUSLARARASI TRABZON BELEDIYESI BOKS TURNUVASI START ALDI
3. ULUSLARARASI TRABZON BELEDIYESI BOKS TURNUVASI START ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 12:51:01
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 18:01:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?