16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Çocuklara moral yemeği

ÇOCUKLARA MORAL YEMEĞİ

Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Fatih Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklarla yemekte bir araya geldi. Çocuk yuvasında kalan çocukları toplumla kaynaştırmak adına Sema Kızılcık'ın himayesinde, Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül ve eşi Canan Bülbül'ün destekleriyle gerçekleştirilen yemeğe Trabzon Valisi Recep Kızılcık da katıldı.

Yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızla birlikte olmanın çok güzel olduğunu belirten Vali Kızılcık, "Devlet olarak kimsesiz çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi. Çocukların bu tür sosyal ortamları görerek toplumla entegre olmalarının çok önemli olduğunu anlatan Vali Kızılcık, şöyle konuştu: "Çocuklarımızın bu sıcaklığı hissetmeleri için aile ortamını yaşatmaya çalışıyoruz. Bu çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onları el birliğiyle hayata

hazırlamalıyız."

Geceyi organize eden eşi Selma Kızılcık'a ve desteklerini esirgemeyen Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül ve eşi Canan Bülbül'e teşekkür eden Vali Kızılcık, Bülbül çiftinin bu güzel davranışının herkese örnek olmasını istedi. Vali Kızılcık, düzenlenen gece sayesinde çocukların mutluluğuna ortak olduklarını ve güzel dakikalar yaşadıklarını sözlerine ekledi.

ÇOCUKLARIMIZ TÜRKİYE'NİN UMUDU

Toplumda dayanışmayı sağlayarak sosyal hayatın en uyumlu şekilde yaşanması için çalıştıklarını ifade eden Sema Kızılcık da, Türkiye'nin umudu ve geleceği olan çocukları, aile şefkatiyle, moral ve motivasyonla geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını söyledi.

Trabzon'da sosyal organizasyonlar anlamında önemli bir sinerji oluşturduklarını ifade eden Sema Kızılcık, gelinen noktada Trabzon'da önemli bir seviyede dayanışma sağladıklarını ve herkesin bu tür etkinliklere destek verdiğini anlattı.

ÇOCUKLARA MORAL YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 17:59:03
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 20:42:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?