16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Durakta feci ölüm!

TRABZON'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Trabzon'da bugün meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, merkeze bağlı Beştaş Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kemalettin T. yönetimindeki 61 EH 023 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek durakta otobüs bekleyen vatandaşlara çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobil yaklaşık 50 metrelik şarampole yuvarlanırken kazada, otomobilin sürüklediği Cevriye Şakar (55) olay yerinde hayatını kaybederken, Nagihan (32) Önder (13) ve Cennet Şakar (9) ile sürücü Kemalettin T. yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine ilk olarak Trabzon Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri ulaşırken, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile başkan yardımcıları Ergin Aydın, Hüseyin Turan, Osman Gökhan Bali’de kaza mahalline giderek kurtarma çalışmalarını takip etti. Kazada yaralanan Nagihan ve Cennet Şakar ile sürücü Kemalettin Toprak KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde, Önder Şakar ise Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Öte yandan kazada yaşamını kaybeden Cevriye Şakar’ın (53) Kireçhane Köyü Muhtarı Adil Şakar’ın eşi olduğu öğrenildi. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kazada eşini kaybeden Adil Şakar’a başsağlığı dileyerek, “Ani gelen ölümlerin acısı daha farklı oluyor. Allah sizlere sabır versin. Yaşamını kaybeden kardeşimize de Yaradan’dan rahmet diliyorum Ölüm hepimizin tadacağı bir durum. Bundan kaçış yok. Allah bir daha böyle acı göstermesin” dedi.

TRABZON'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
TRABZON'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
TRABZON'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 16:48:04
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 16:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?