16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Elma Kurdu'ndaki ihmale tutuklama

ELMA KURDU'NDAKİ İHMALE TUTUKLAMA

Trabzon’da dün Moloz mevkiindeki lunaparkta ‘Elma Kurdu’ndan düşen 1 kadının ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili ihmal iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişiden 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, lunapark işletmecilerinden biri olduğu öne sürülen ÖDP İl Başkanı İsmet A.’nın da aralarında bulunduğu Mehmet S., Süleyman S. ve Mehmet K. gözaltına alınırken, sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar adliyeye çıkartıldı. Adliyeye çıkartılan şahıslardan Mehmet S., Süleyman S. ve Mehmet K. savcılık kararı ile serbest bırakılırken, lunapark sahibi olan ÖDP İl Başkanı İsmet A. ise olayda ihmali olduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trabzon’un Moloz Mevkiinde bulunan Lunapark’ta dün ‘Elma Kurdu’ndan düşen bir kadın hayatını kaybetmişti. Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Isparta’dan memleketleri Trabzon’a gelen Zuhal Yiğci, (30) çocukları Tunahan Baha (9), Zeynep Yiğci (8) ve eşinin kardeşi Türkan Yiğci ile beraber Moloz Mevkii’nde bulunan Lunapark’ta çocuklarının ısrarı üzerine “Elma Kurdu” adı verilen raylı sisteme binmiş ve kısa sürede hızlanan Elma Kurdu raydan çıkarak devrilmişti. Anne Zuhal Yiğci, kafasını tel örgüleri çevreleyen demir direğe çarparak yere düşmüş ve boynu kırılan Zuhal Yiğci hayatını kaybetmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 16:34:04
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 16:42:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?