16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Emekliler ‘gün’lerini buruk kutladı

EMEKLİLER ‘GÜN’LERİNİ BURUK KUTLADI

Trabzon’da Emekliler Günü buruk kutlandı.

Emekliler Günü nedeniyle Trabzon Atatürk Alanı’ndaki Meydan Parkı içerisindeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyan ve saygı duruşunda bulunan emekliler yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Emekliler adına basın açıklaması yapan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, “Ülkesinin kalkınması için hayatının en güzel yıllarını heba eden bugün ise açlık ve sefaletle mücadele eden biz Emekliler’in Günü’nü bugün buruk kutluyoruz” dedi.

“Bugün bizim günümüz yani emekliler günü. Ancak bu bayramımızı buruk kutluyoruz. Bu gün hak etmediğimiz ve onurumuza yakışmayan bir ücretle sefalet içerisinde yaşam mücadelesi veriyoruz. Birçok arkadaşımız ayakkabı boyacılığı yaparak veya simit satarak ya da buna benzer işler yaparak hayatlarını idame ettirmeye çalışmaktadırlar. Bu olumsuzluklar biz emeklileri çok üzmektedir. Bu nedenlerle siyasilerin biz emeklilerin durumuna bir an önce çözüm götürmeleri en büyük dileğimizdir’’ diye konuştu.

Bayraktar, kendilerine her türlü desteği veren Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na da hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2010 Çarşamba 14:31:05
Güncelleme :30 Haziran 2010 Çarşamba 14:43:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?