16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Emektar personele plaket

TRABZON ADLİYESİ'NDEN EMEKLİYE AYRILANLARA PLAKET

Trabzon Adliyesi'nden emekliye ayrılan 1 savcı ile 8 personele düzenlenen törenle plaket verildi.

Aksular Otel'de düzenlenen gecede bir araya gelen adliye çalışanları müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, Trabzon Başsavcısı Gökhan Karaburun yaptığı konuşmada adliye çalışanlarının stres açısından zor bir görev yaptıklarını söyledi.

Trabzon Cumhuriyet Savcısı Ömer Gündoğdu'nun sunumunu yaptığı gecede emekliye ayrılan 1 savcı, 8 personele plaket takdim edildi. Yaş haddinden emekliye ayrılan Trabzon Cumhuriyet Savcısı Halil İbrahim Yeşileten'e plaketini Başsavcı Gökhan Karaburun takdim ederken, Karaburun burada yaptığı konuşmada adliyede çalışmanın zorluğuna işaret etti.

Başsavcı Karaburun, yaklaşık 4 aydır Trabzon'da görevde bulunduğunu ve bu süre içinde personelle gayet uyumlu bir şekilde çalıştığını belirterek adliyede çalışmanın zorluklarına işaret eden Başsavcı Karaburun "Adliye çalışanları olarak stres bakımından çok zor bir süreçte görev yapmaktayız. Adliye çalışanları evinden çok işyeriyle ilgilenmek durumunda kalıyor. Emekli olanlara bakıyorum çoğu kendi isteğiyle emekli oldu. Bu da bizim işimizin ne kadar stresli ve zor bir meslek olduğunu ortaya koymaktadır. Emekliye ayrılan arkadaşlarımıza bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerim" dedi.

Adalet Komisyonu Başkanı 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Dursun Kaya Güleç savcı Yeşileten'e hediye takdim ederken, yaptığı konuşmada emekliye ayrılan personele bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi.

Trabzon Barosu Başkanı Mehmet Şentürk'de yaptığı konuşmada emekli ayrılan Halil İbrahim Yeşileten'in savcılığa veda ettiğini ancak bundan sonra aralarına katılarak avukatlık görevini icra edeceğini belirterek kendisine “hoş geldin” diyerek hediyesini takdim etti.

Konuşmaların ardından emekliye ayrılan Perihan Uzun, İnci Sunguroğlu, Güngör Kuğu, Yasemin Tüfek, Ceylan Lostar, Mehmet Çift, Nungül Birinci ve Nazan Ulubay'a emeklilik plaketleri takdim edilirken, geceye katılan adliye çalışanları sanatçı Salim Önder'in söylediği birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlendi.

TRABZON ADLİYESİ'NDEN EMEKLİYE AYRILANLARA PLAKET
TRABZON ADLİYESİ'NDEN EMEKLİYE AYRILANLARA PLAKET
TRABZON ADLİYESİ'NDEN EMEKLİYE AYRILANLARA PLAKET
TRABZON ADLİYESİ'NDEN EMEKLİYE AYRILANLARA PLAKET
TRABZON ADLİYESİ'NDEN EMEKLİYE AYRILANLARA PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 12:53:01
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 15:39:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?