16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Ertan Kakışım toprağa verildi

TRABZON’DA İŞ VE SİYASET CAMİASI CENAZEDE BULUŞTU

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak önceki gün tedavi gördüğü Ankara'daki hastanede hayatını kaybeden Trabzon'un iş ve siyaset çevresinin yakından tanıdığı isimlerden Ertan Kakışım (58), bugün Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Anavatan Partisi'nin Trabzon'daki kurucuları arasında yer alan ve bir dönem Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Kakışım'ın cenaze namazına, siyaset ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi.

Yeni mahalle semtindeki İncirlik Camisi’nde kılınan cenaze namazına Devlet eski bakanlarından Eyüp Aşık, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, eski Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, siyasetçi ve işadamlarının yanı sıra çok sayıda kalabalık katıldı.

Kakışım'ın cenazesi daha sonra Bahçecik Mezarlığı’nda toprağa verildi.

TRABZON’DA İŞ VE SİYASET CAMİASI CENAZEDE BULUŞTU
TRABZON’DA İŞ VE SİYASET CAMİASI CENAZEDE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 14:06:05
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 14:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cemil Tuysuz IP: 78.169.250.xxx Tarih : 5.03.2010 18:11:47

Büyüğümüz, çok sevdiğim ve değer verdiğim Rahmetli Ertan ağabeyimize Allah’tan rahmet diliyorum.Kederli ailesine (Zehra Teyze, Mustafa Abi, Eşine ve çocuklarına) sabırlar diliyorum.Mekanı cennet olsun.Cemil Tuysuz (Hüseyin-Mareşal oğlu)Samsun