16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Futbol tutkunu Alanzinho

FUTBOL TUTKUNU ALANZİNHO

Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Trabzonspor'a ve Türk futboluna damga vurmak istediğini belirterek, Beşiktaş ve Kasımpaşa karşısında yakaladıkları çıkışı Gençlerbirliği karşısında sürdürmek istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Alan Carlos Gomes Da Costa, kısa adıyla Alanzinho, tam bir futbol tutkunu. Kendini zincire bağlayacak kadar futbola aşık olduğunu belirten Brezilyalı oyuncu, Trabzon'a gelişinden hiçbir zaman pişmanlık duymadığını ifade etti.

Alanzinho, kendisini Trabzon'un ve Trabzonspor'un bir parçası olarak gördüğünü belirterek, "Her Brezilyalı futbolcu gibi benim de futboldan beklentilerim büyük. Hedeflerim var. Bu nedenle Türkiye'yi ve Trabzonspor'u seçtim. Türkiye'de yaşayan insanlar belki fark edemiyor fakat Türkiye Süper Ligi Avrupa'nın en zor liglerinin başında geliyor ve bu ligde oynamak gerçekten zor" dedi.

Hedeflerinin başında Trabzonspor ve Türk futboluna damga vurmak olduğunu belirten Alanzinho, "Ben futbol tutkunu olan bir insanım. Futbol oynamak isteğime birde Trabzonspor gibi büyük bir camiada olmamı eklersek yaptığım işten ne kadar zevk aldığımı ve mutlu olduğumu söylememe gerek yok" şeklinde konuştu.

Manisaspor ve Kayserispor maçlarında yaşadıkları puan kayıplarından gerekli dersleri çıkardıklarını belirten Alanzinho, "Beşiktaş ve Kasımpaşa maçları öncesi yaptığımız çalışmalarını karşılığını aldık. Bundan sonra yakaladığımız bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. Şampiyonluğu konuşmak için erken ama bunun için mücadele edeceğiz. Her maçı final müsabakası olarak bakıp yapacağımız ciddi çalışmalarla bu hedefe doğru ilerlemek istiyoruz" dedi.

Trabzonspor taraftarlarının kendilerine güvenmelerini ve inanmalarını isteyen Brezilyalı futbolcu, "İyi yolda gidiyoruz. Gençlerbirliği maçını da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Rakibimizde yaşanan teknik ekip sıkıntısı bizi pek ilgilendirmiyor. Biz kendi oyunumuzu oynayıp hedeflediğimiz 3 puanı almak istiyoruz. Bunun içinde çok çalışacağız. Taraftarımızın bize olan desteğini sürdürmesini istiyoruz" diye konuştu.

FUTBOL TUTKUNU ALANZİNHO
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 11:04:04
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 19:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?