16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Gold Expo Karadeniz Fuarı açıldı

GOLD EXPO KARADENİZ FUARI AÇILDI

Trabzon'da, bu yıl ikincisi düzenlenen 52 firmanın katıldığı "Gold Expo Karadeniz Mücevher Altın, Gümüş, Malzeme ve Saat Fuarı açıldı.

Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'ndeki fuarın açılış törenine, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Muhammet Rafi, Trabzon Kuyumcu ve Saatçılar Odası Başkanı Musa Başak, firma yetkilileri ile davetliler katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Kızılcık, fuarın Trabzon ve bölge için önemli olduğunu belirterek, "Biz Trabzon'u hem turizm hem de ticaret anlamında örnek şehir, bölge şehri yapmanın çabası içindeyiz. Bugün, sadece bölgemize değil başta İran olmak üzere diğer dost ve komşu ülkelerimize hitap edebilecek son derece güzel bir takı ve saat fuarını açıyoruz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri kurdeleyi keserek fuarın açılışını yaptı. Vali Recep Kızılcık ile beraberindekiler fuardaki stantları gezdi. Fuarın 13 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacağı belirtildi.

GOLD EXPO KARADENİZ FUARI AÇILDI
GOLD EXPO KARADENİZ FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 17:24:03
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 18:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?