16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Gümrükçüoğlu gençlerle buluştu

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU GENÇLERLE BİRLİKTE OLDU

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nin KTÜ’de açtığı tanıtım standını ziyaret ederek gençlerle birlikte oldu.

KTÜ’nün 55. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kanuni Kampüsü’ndeki açılan stantları ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nin standına giderek gençlere destek verdi. Başkan Gümrükçüoğlu üniversite öğrencilerinin ön ayak olarak oluşturdukları Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi’nin kente ve üniversiteye önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, “Üniversite öğrencilerimizin öncülüğünde kurulan Trabzon Belediyesi gençlik Meclisi, gençlerimizin sosyal ve moral değerleri ile bilimsel etkinliklerinin artırılmasına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize her türlü desteği vererek onları geleceğe daha iyi hazırlamak zorundayız. Çok güzel etkinliklere imza atacağına inandığım Trabzon Belediye Gençlik Meclisi’ne çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette gençlerle uzun süre sohbet eden Başkan Gümrükçüoğlu kayıt yaptırarak Gençlik Meclisi’ne üye oldu. Gümrükçüoğlu, “Beni üyeliğe kabul ettikleri için demek ki hala gencim” demesi gençleri memnun etti.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU GENÇLERLE BİRLİKTE OLDU
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU GENÇLERLE BİRLİKTE OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 10:38:04
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 10:53:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?