8
Eylül
2024
Pazar
TRABZON

Hırçın Karadeniz Macit Öğretmen'e de acımadı

Trabzon’da 20 Mart günü dalgalı bir havada, kayalıklara doğru sürüklenen kayığını kurtarmak için denize açılan ve bir süre sonra denizde kaybolan öğretmenin cesedi, bugün Büyük Liman mevkii’nde, bir balıkçının ağlarına takıldı.

Eski Faroz Balıkçı Barınağı’ndaki 2 kayığını birbirine bağlayarak Yeni Faroz Limanı mevkiindeki yeni barınağa götürmeye çalıştığı sırada, ipin kopması sonucu kayalara doğru sürüklenen kayıklardan birini kurtarmak için denize atlayıp bir süre sonra kaybolan ve 1 hafta süren aramalara rağmen denizde cesedi bulunamayan Yunus Emre İlköğretim Okulu öğretmeni Macit Bektaş’ın (51) cesedine bugün ulaşıldı.

Büyük Liman mevkiinden denize açılan bir balıkçının ağına takılan Macit öğretmenin cesedi, olay yerine çağrılan Doğu Karadeniz Balıkçı Kooperatifleri Başkanı Ahmet Mutlu tarafından alınarak, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Macit öğretmenin cenazesinin yarın Faroz Mahallesi’ne getirilerek, burada öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2005 Pazartesi 11:37:52
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 16:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?