16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

İsrail'e tepkiler dinmiyor

İSRAİL'E TEPKİLER DİNMİYOR

İsrail'in Gazze'ye yardım amaçlı giden gemilere yaptığı saldırı, Trabzon'da düzenlenen protesto gösterisiyle kınandı. Atatürk Alanı'nda toplanan vatandaşlar, İsrail bayrağı yakarak, saldırıyı kınadı.

Protesto gösterisine ,Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İsrail'in gemilere saldırmasıyla ilgili AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, İsrail hükümetini şiddetle kınadıklarını belirterek "Filistinli kardeşlerimize insani yardım malzemeleri taşıyan gemimize, savunmasız ve silahsız insanlara, üstelik uluslararası karasularında gaz bombaları ve silahla

ateş ederek saldıran ve onlarca insanın ölmesine neden olan İsrail'i ve hükümetini şiddetle kınıyoruz. Bu vahşiliğin hesabının en ağır şekilde Türk milletince görüleceğinden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Vatandaşlar sık sık İsrail aleyhinde sloganlar atarak İsrail bayrağını yakarken, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.

İSRAİL'E TEPKİLER DİNMİYOR
İSRAİL'E TEPKİLER DİNMİYOR
İSRAİL'E TEPKİLER DİNMİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2010 Salı 20:25:00
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 09:44:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?