16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Kara’dan Gümrükçüoğlu’na ziyaret

TESOB BAŞKANI KARA’DAN BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA ZİYARET

Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette yaptığı konuşmada Trabzon Belediyesi ile her konuda ortak çalışmalara imza atmak istediklerini belirten Başkan Kara, " Malumunuz 2 Mayıs 2010 tarihinde olan genel kurumumuzu yaptık. Genel kurulumuz demokratik tahammüller içerisinde, Trabzon Esnaf ve Sanatkarları'na yakışır bir biçimde gelişti. Görevimize 3,5 aydır devam ediyoruz. Trabzon Esnaf Odaları Birliği olarak misyonumuz güçlü, yenilikçi, birleştirici, kararlı, esnafına proje üreten, şehrine bütünüyle sahip çıkan bir kurum haline getirmenin mücadelesi içerisinde olacağız. Bunu yapıyorken de mutlaka kamu kurum ve kuruluşlarımız ve belediyemiz bizim için çok önemli. Belediyemizin çalışmalarını biliyoruz. Belediyemizle diğer kurumlarımızla et tırnak gibi olmak istiyoruz. 2011 Olimpiyatları'nda Trabzon’un her türlü etkinliğinde TESOB olarak mutlaka yerimizi almak istiyoruz. Gelecek olan nesillere güzel bir Trabzon bırakmak elbette sizlerin görevli olan herkesin bu asıl görevlerinden bir tanesidir" dedi.

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise TESOB Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyelerini Trabzon Belediyesi'nde gördüklerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Kendilerine seçildikleri bu görevlerde üstün başarılar temenni ediyorum. Tabi ki kendilerinin Trabzon'da önemli bir bilgi birikimi ve tecrübeleri var. Esnaf ve sanatkarlar bir şehrin temel dokusu. İfade ettikleri gibi kendimizi geliştirmede en önemli paydaşlarımızdan bir kuruluş olarak hizmetlerine devam ediyorlar. Ve yine kentin önünde 2011'de Avrupa Gençlik Olimpiyatları var. Bu itibarla esnaf ve sanatkarlarımızın 49 Avrupa ülkesinden gelecek olan 14-17 yaş grubu gençlere, onlarla misafir olarak gelecek olan ebeveynlerine, izleyicilere, basın yayın mensuplarına Trabzon hafızalarda en güzel izleriyle bırakabilmek için büyük bir görev ifade edeceklerinin bilincinde olarak görüyorum. Güler yüzleriyle, insanlara eşit davranmalarıyla ve iyi bir hizmet sunmalarıyla Trabzon’un insan sevgisinin, uygarlığın, sanatkarlığın, esnaflığın zirvesinde bir kent olarak tüm Avrupa’ya ve dünyaya ileteceklerinden eminim. Bu münasebetle bir ve beraber olarak inanıyoruz ki Trabzon’u daha ilerilere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 13:33:05
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 14:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?