16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Kızılcık Ramazan’da da unutmadı

BAYAN KIZILCIK YAVUZKÖYLÜLERİ RAMAZAN’DA DA UNUTMADI

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, iftarda yaklaşık 5 ay önce yangın felaketiyle sarsılan Çarşıbaşı ilçesinin Yavuzköyüne misafir oldu.

Beraberinde Vali Yardımcısı Cezmi Batuk’un eşi Arzu Batuk, Çarşıbaşı Kaymakamı Özkan Demir’in eşi Dilek Demir, Trabzon Kadın Gelişim ve İletişim Derneği üyeleri Esma Ala Türkmen ve Tuğba Yaylalı ile Yavuzköy’e giden Bayan Kızılcık’ı Muhtar Osman Kocaman ve vatandaşlar karşıladı.

Yaklaşık 5 ay önce Yavuzköy’de meydana gelen yangın sonrası da köye ziyarette bulunup, yangından zarar gören vatandaşları yalnız bırakmayan ve sorunlarının çözümüne katkı sağlayan Bayan Kızılcık, Ramazan ayında da iftarını Yavuzköy’de yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Bayan Kızılcık, Trabzon’da sosyal dayanışma konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Yaklaşık 5 ay önce köyümüzde meydana gelen yangında hepimiz çok üzülmüştük. O zamanda köyümüzü ziyaret edip, vatandaşlarımızı yalnız bırakmamıştık. Kısa sürede yaptığımız çalışmalarla dayanışma duygusu yüksek olan Trabzon’da, yangında zarar gören vatandaşların eksiklerini de devlet vatandaş işbirliğiyle gidermiştik. Şimdi de iftarda burada vatandaşlarımızla olmaktan dolayı son derece mutluyum” ifadelerini kullandı.

Bayan Kızılcık’ın evlerine konuk olduğu aile ise, hem yangın sonrası köylerine gelip sıkıntılarına ortak olduğu için hem de iftarda kendilerine konuk olup devletin sıcaklığını kendilerine hissettirdiği için Bayan Kızılcık’a teşekkür ettiler. Bayan Kızılcık, daha sonra çocuklara çeşitli hediyeler dağıttıktan sonra köyden ayrıldı.

BAYAN KIZILCIK YAVUZKÖYLÜLERİ RAMAZAN’DA DA UNUTMADI
BAYAN KIZILCIK YAVUZKÖYLÜLERİ RAMAZAN’DA DA UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 11:57:00
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 14:45:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?