16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Kolombiyalı harekatı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Kolombiya Milli Takım futbolcusu Gutierrez'in kulübü Atletico Junior ile görüşmek için bu ülkeye gidecek.


Şener, "Elimizde bir çok futbolcu ismi var. Birini tercih edeceğiz" dedi. Şener, Gökhan Ünal konusunda Fenerbahçe'yle şu anda bir pazarlık içerisinde olmadıklarını da söyledi.

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener sezonun ikinci yarısı öncesi takımı güçlendirmek adına kolları sıvadı. Bunun üzerine gelecek hafta Güney Amerika seferine çıkma kararı alan Şener'in burada transferi gündemde olan Kolombiya Milli Takımı'nın golcü ismi Teofilo Gutierrez'le ve kulübü Atletico Junior ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Şener, DHA'ya yaptığı açıklamada, transfer seferi yapacağını doğrulayarak, "Gündemimizde birçok futbolcu var. Gutierrez de gündemimizde olan isimlerden biri. Güney Amerika'ya gidip görüşmeler yapmayı planlıyorum. Listemizde bulunan isimlerden en az birini kadromuza katmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"ŞU ANDA FENERBAHÇE'YLE GÖRÜŞME HALİNDE DEĞİLİZ"

Şener, Gökhan Ünal konusunda Fenerbahçe ile görüşme halinde olmadıklarını da belirterek, "Bu konuda kimseyle çok ciddi bir pazarlık içerisinde girmedik. Herkesin bir fiyatı ve değeri vardır. Bu koşullar oluşunca transfer şekillenir. Şu anda Fenerbahçe ile ne takas ne de başka bir konuda görüşmemiz olmadı" diye konuştu. Şener, Şenol Güneş'in takviye istediği bölgeleri güçlendirmek istediklerini de belirterek, "Bu konuda yoğun bir çaba içerisindeyiz. İki transfer yaptık ve bu sayıyı artırmak istiyoruz" dedi.

BARIŞ: "2010 BENİM YILIM OLACAK"

Trabzonspor'un genç futbolcusu Barış Memiş, bugüne kadar kendisinden bekleneni veremediğini kabul etti. Sezonun ikinci yarısında her şeyin çok daha farklı olacağına inandığını söyleyen Barış, "Yönetim beni tecrübe kazanmam için başka bir takıma kiralık vermek istiyor. Burada tabii ki benim iyiliğimi düşünüyorlar. Ancak bu henüz kesinlik kazanmadı. Eğer takımda kalırsam formayı kapmak için oldukça hırslı çalışacağım. 2010 benim yılım olacak. Beklentilerin farkındayım ve bunlara cevap vermeyi çok istiyorum" diye konuştu.
 

...
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 13:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?