16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Komutan veda etti

TUĞGENERAL YENİKEÇECİ’DEN BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU’NA VEDA ZİYARETİ

Trabzon’da 2 yıl süreyle 48. Motorize Piyade Tugay Komutanı olarak görev yapan Tuğgeneral Muhittin Yenikeçeci veda ziyaretleri kapsamında Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Trabzon 48. Motorize Piyade Tugay Komutanlığı görevini yerine getirirken tayini İstanbul Merkez Komutanlığı’na çıkan Muhittin Yenikeçeci, Trabzon’dan çok güzel anılarla ayrıldığını ifade ederek, “Trabzon şehri bende çok önemli anılar bıraktı. Burada çok önemli dostluklar kazandık. Görev sürem içerisinde bizlere destek veren kamu kurum ve kuruluşlarına ve Trabzon halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise konuşmasında Yenikeçeci’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, “Şehrimizde başarıyla görev yapmış olan komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Trabzon’da yapmış olduğu başarılı çalışmalara İstanbul’da da devam edeceğine inancımız tamdır” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Gümrükçüoğlu, Yenikececi’ye ziyaretin anısına gümüş işlemesi fincan takımı hediye ederken, “Her kahve içişinizde Trabzon’u hatırlamanızı diliyorum” ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 16:08:04
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 16:55:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?