16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Miniklerin sünnet heyecanı

MİNİKLERİN SÜNNET HEYECANI

Trabzon Belediyesi tarafından sünnet ettirilecek 250 çocuğun sünnetlerinin yapımına Fatih Devlet Hastanesi’nde başlandı. 20’şer kişilik gruplar halinde sünnet edilen çocuklar sünnet sonrası herhangi bir olumsuzluğa karşı yaklaşık üç saat müşahede altında tutuluyor.

Bilindiği gibi sünnet ettirilecek çocuklar belediye tarafından geçtiğimiz hafta sonu organize edilen deniz gezinti turu, Zağnos Vadisi’nde yapılan eğlence ile unutulmaz bir gün yaşamışlardı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu geleneksel hale getirilen sünnet şöleni ile bu yıl 250 çocuğu sünnet ettireceklerini belirterek, “Çocukların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda uzman doktorlar tarafından sünnet edilmesi son derece önemlidir. Fatih Devlet Hastanemiz bizlere bu konuda destek olarak çocukların sünnetini gerçekleştiriyor. Belediye olarak sünnet çocuklarımızın sünnet hatıralarını canlı tutmalarını sağlamak amacıyla geçtiğimiz hafta sonu çeşitli etkinlikler düzenledik. Sünnet şöleni için bizlere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

MİNİKLERİN SÜNNET HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 16:43:03
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 16:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?