16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Nuhoğlu'nun eğitime desteği sürüyor

NUHOĞLU VAKFI’NIN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR

Nuhoğlu Vakfı’nın Trabzon’un Of ve Hayrat ilçelerinde dershaneye gidemeyen ihtiyaçlı öğrencilere yönelik SBS ve ÖSS kurslarına desteği artarak devam ediyor.

Of ve Hayrat Kaymakamlıkları’nın önderliğinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yürütülen ve 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında itibaren devam eden kurslarda öğrenim gören 400 öğrenci köylerden servislerle alınıyor ve öğlen vakti kendilerine dört çeşit sıcak yemek veriliyor.

Kurslara maddi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen ve dört yıl içersinde bir milyon TL yakın bir kaynak aktaran Nuhoğlu Vakfı Başkanı Ömer Çetin Nuhoğlu, kursları ziyaret ederek hem çocuklarla birlikte oldu, hem de idareci ve öğretmenlerle bir araya gelerek son durum hakkında bilgi alışverişinde bulundu. İlk olarak Hayrat’taki öğrencilerle birlikte olan ve burada çiçeklerle karşılanan Ömer Çetin Nuhoğlu, daha sonra Of’a geçerek burada kursa giden öğrencilere yönelik bir konuşma yaptı ve kendilerine nasihatte bulundu.

Öğrencilere eğitimden başka hiçbir amaçlarının olmaması gerektiğini belirten Ömer Çetin Nuhoğlu, “Sınavlara iki ayınız kaldı. Biraz daha gayret ederek yakalayacağınız başarı bütün ömrünüzü değiştirecek. Okuyarak annenizi, babanızı, kardeşinizi kurtaracaksınız. Bu yıl kursları açalı dördüncü senemiz. Kaymakamlarımızla, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz, Şube Müdürü arkadaşlarımız ve öğretmenlerimizle birlikte sizlerin başarılı olması için elimizden ne geliyorsa sizlere sunmaya çalışıyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Ama burada sizin gayretleriniz de çok önemli. Ancak böyle çalışkan kaymakamımız ve fedakar müdür ve öğretmenlerimiz olduğu sürece üç beş yıl sonra göreceksiniz Of ve Hayrat eğitimde bir numara olacak. Bunu bize elde edilen başarılar gösteriyor” dedi.

Nuhoğlu, öğrencilerden başarılı olmaları için söz isterken, öğrencilerde hep bir ağızdan söz vererek başarılı olacaklarını söylediler.

Kurslara verdiği desteklerden dolayı Nuhoğlu Vakfı Başkanı Ömer Çetin Nuhoğlu’na teşekkür eden Of Kaymakamı Tuncay Sonel, öğrencilere yaptığı konuşmasında “İnşallah derslerinize çok çalışarak ilk etapta güzel liselere , daha sonra önemli üniversitelere giderek hem kendinize , hem ailenize, hem de bu güzel vatanımıza güzel işler yapacaksınız. Verilen bu emeğin karşılığını da başarıyı yakalayarak ödeyeceğinize eminim” diye konuştu.

NUHOĞLU VAKFI’NIN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR
NUHOĞLU VAKFI’NIN EĞİTİME DESTEĞİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2010 Perşembe 11:35:00
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 12:00:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?