16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Öğrencilerden başarı sözü

ÖĞRENCİLERDEN BAŞARI SÖZÜ

Trabzon’un Of ilçesinde daha önce düzenlenen İlköğretim Haftası kutlama programı bu yıl farklı olarak köy okulunda yapılması veliler ve öğrenciler tarafından mutlulukla karşılandı.

Kutlama programları ilk olarak sabah Atatürk anıtına çelenlerin sunulması ile başladı. Daha sonra öğrencilerin öğretmenleri eşliğinde protokol üyelerini ziyaret etmelerinin ardından etkinlikler, Pınaraltı Köyü İlköğretim Okulunda resmi programın gerçekleştirilmesiyle son buldu. 28 Şubat İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından öğretmenleri eşliğinde ziyaret edilen Kaymakam Sonel, hedeflerinin Of’ta eğitim seviyesini en üst noktaya çıkarmak olduğunu bunun içinde okul, aile ve öğrencilere büyük iş düştüğünü belirterek, “Bu bölgenin bereketli topraklarından başarılı ve güzel insanlar yetişiyor, sizler’de buradan çıkarak ileride iyi yerlere geleceksiniz ve bu güzel Ülkemize hizmet edeceksiniz dedi.

Of’un Ağaçbaşı köyünden olan ve İstanbul’da yaşayan gravür sanatının önemli ressamlarından olan Cemal Akyıldız’ında bulunduğu ziyarette, öğrencilerin heyacanı gözlerden kaçmadı. Kaymakam Sonel, öğrenci ve öğretmenlere ziyaretin anısına hediyelerini sunmasının ardından, Ressam Cemal Akyıldız kendi çizimi olan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini imzalayarak öğrencilere hediye etti.

Ziyaretin ardından İlköğretim Haftası etkinlikleri Pınaraltı İlköğretim Okulunda devam etti. İlk kez bir köy okulunda gerçekleştirilen etkinliklere, Kaymakam Tuncay Sonel, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Gündüz, İlçe Emniyet Müdürü Atıl Çiçek, İlçe Müftüsü Mehmet Genç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Daire amirleri, Okul Müdürleri, Aileler, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çeşitli konuşmaların yapıldığı, şiirlerin okunduğu kutlama programı, bir grup sekizinci sınıf öğrencisinin bir grup birinci sınıf öğrencisine “Okula Hoş Geldiniz” çiçeği ve çikolatası sundu. Program sona ermesi sonrası çekilen hatıra fotoğrafının ardından öğrenciler Kaymakam Tuncay Sonel’in etrafını sararak kendisiyle bol bol sohbet ettiler. Ayrıca okullarının parkıyla, akıllı sınıfıyla, genel onarımlarıyla çiçek gibi tertemiz olmasından dolayı kendisine teşekkür eden öğrenciler, derslerine çok çalışarak başarılı olacaklarını ve ileride Devleti ve Milleti için güzel işler yapacaklarının sözünü Kaymakam Sonel’e verdiler.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞARI SÖZÜ
ÖĞRENCİLERDEN BAŞARI SÖZÜ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 13:37:05
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 13:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?