16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Öğrencilerin icatlarına tam not

TRABZON'DA BİLİM ŞENLİĞİ FUARI

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Bilim Şenlikleri Fuarını ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler.

Atatürk alanında açılan öğrencilerin birbirinden ilginç icatlarının sergilendiği stantları Trabzon Valisi Recep Kızılcık ile birlikte gezen Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, ziyaret ettiği stantların birinde kağıt süsleme sanatlarından biri olan ebruli yaptı.

Gümrükçüoğlu, Bilim Şenlikleri Fuarı ile öğrencilerin ilginç icat ve çalışmalarını sergileme imkanına kavuştuklarını belirterek, "Öğrencilerimiz ortaya koydukları böylesine önemli eserlerle kendilerine fırsat verildiği takdirde neleri yapabileceklerini herkese gösterdi. Öğrencilerimizin hayatımızı kolaylaştırmak amacıyla ortaya koydukları ilginç buluşlar bizleri memnun etmiştir. Bu fuarın açılmasında emeği geçen okul yöneticilerine, öğretmenlere ve milli eğitim müdürlüğü ile katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Recep Kızılcık da öğrencilerin projelerini inceleyerek şunları söyledi: "Öğrencilerimize destek olacağız, hem de onların becerileri, buluşları sayesinde geleceğimize daha güvenle bakabilme imkanına sahip olacağız."

TRABZON'DA BİLİM ŞENLİĞİ FUARI
TRABZON'DA BİLİM ŞENLİĞİ FUARI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 13:53:03
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 19:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?