16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Pazar gününü esnafa ayırdı

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU ESNAFI GEZDİ

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hafta sonunu esnaf ziyaretlerine ayırdı.

İskenderpaşa, Çömlekçi ve Pazarkapı Mahallelerini ziyaret edip vatandaşı dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu talepleri de tek tek not ettirdi.

Ziyaret sırasında vatandaşların ‘Referandum’da ne yapacağız?’ sorularıyla karşılaşan Gümrükçüoğlu, “Bu bir siyasi seçim değil. Bunu bir parti seçimi gibi görmemek gerekiyor. Daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük için evet oyu vermek gerekiyor. Bu konuda tüm partilerimizin mensupları sağduyulu olarak düşüneceklerdir. Anayasanın mutlaka sivilleştirilmesi gerekiyor. Bu konuda bugüne kadar bir takım değişiklikler oldu. Bunda emeği olan tüm siyasilerimize teşekkür ediyorum. Bu paket ile anayasanın sivilleşmesi hedefleniyor. Bugün önümüzde tamamen hukukun üstünlüğüne dayanan bir değişiklik manzumesi vardır. Bu konuda Trabzonlu hemşerilerim siyasi görüşlerine göre değil, değişiklik paketinin ülkemize ne getireceğine bakarak oy kullanmasını arzu ediyorum. Değişiklikleri görsünler ona göre objektif olarak sandık başına gitsinler” dedi.

Gümrükçüoğlu, gittiği esnaf ziyaretlerinden zaman zaman vatandaşlara referandumla ilgili görüşlerini sordu. Başkan Gümrükçüoğlu esnaftan 'evet' cevabı aldı.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU ESNAFI GEZDİ
BAŞKAN GÜMRÜKÇÜOĞLU ESNAFI GEZDİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 18:57:04
Güncelleme :22 Ağustos 2010 Pazar 19:38:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?