16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Sahile yürüyüş parkuru

TRABZON SAHİLİNE YÜRÜYÜŞ PARKURU

Trabzon Belediyesi sahilde Beşirli’den Ganita’ya 5 bin 600 metre boyunda yürüyüş parkuru yapıyor.

İhalesi yapılan parkurun 180 gün içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Beton üstü kovucuk kaplanacak olan parkurun genişliği 4 metre olacak.

Trabzon Belediyesi Sahil şehidin de düzenlemelerine devam ediyor. Trabzon Belediye Başkanı Dr Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada’’Şehrimizin her yönüyle güzelleşmesi için Trabzon Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bir taraftan sahilimizi ağaçlarla yeşillendirirken diğer yandan vatandaşlarımızın rahatlıkla yürüyüş yapabilecekleri yürüyüş parkuru yapıyoruz. İhalesi yapılan yürüyüş parkuru 5 bin 600 metre uzunluğunda,4 metre genişliğinde olacak. Başladıktan sonra 180 gün içerisinde bitirmeyi düşünüyoruz. Toplamda 22 bin 520 metrekare kovucuklu alan oluşacak ve olacak olan pist uluslararası standartlarda olacak” dedi.

Zağanos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. etabı ve Tabakhane’yle ilgili çalışmaların sürdüğünü kaydeden Gümrükçüoğlu “Ayasofya’daki çalışmalarımızda bitince müzenin etrafı hem görsel olarak hem dinlenme ve sosyal olarak şehrimize güzellik katacak. Trabzon’umuzu yeşiliyle, mavisiyle, parklarıyla ve gezinti alanlarıyla örnek bir şehir oluşturmak için çalışıyoruz. Trabzon Belediyesi olarak hedefimiz Trabzon’umuzda daha çok sosyal ve spor alanları oluşturarak vatandaşlarımıza sağlıklı yaşam konusundan da imkanlar sunmaktır” diye konuştu.

TRABZON SAHİLİNE YÜRÜYÜŞ PARKURU
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2010 Pazar 17:47:00
Güncelleme :3 Ocak 2010 Pazar 17:50:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?