16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Şüpheli ölüme 3 gözaltı

TRABZON’DAKİ ŞÜPHELİ ÖLÜM

Trabzon’un Hayrat ilçesinde karnından silahla vurulmuş olarak hastaneye kaldırılan ve burada hayatını kaybeden genç kadının ölümü ile ilgili eşi, kayınpederi ve kayınbiraderi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Güldere mahallesinde Asiye Bektaş (20) isimli genç kadın dün evinde karnından silahla vurulmuş olarak eşi Faik Bektaş tarafından bulundu. Eşi tarafından Of Devlet Hastanesi’ne getirilen Bektaş, ağır yaralı olarak sevk edildiği Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ailesi tarafından intihar ettiği iddia edilen genç kadının ölümünden şüphelenen emniyet güçleri eşi Faik Bektaş, kayınpederi Kemal Bektaş ve kayınbiraderi Salih Bektaş’ı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar Of Adliyesi’ne getirilerek Nöbetçi Savcılığa çıkartıldı.

Eşi Faik Bektaş’ın polise verdiği ilk ifadesinde yaklaşık 2 yıl önce akrabaları olan Asiye Bektaş ile evlendiklerini ve bu evlilikten 6 ay önce Adem adında bir çocukları olduğunu söylediği öğrenilirken, “Ben eve geldiğimde eşim kanlar içersinde yerde yatıyordu. Onu alıp hemen hastaneye götürdüm. Neden böyle bir şey yaptığını bilmiyorum” şeklinde ifade verdiği belirtildi.

Öte yandan Bektaş’ın Trabzon Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ilk otopsisinde karın bölgesinden yakın mesafeden giren ve sırt kısmında çıkan bir kurşun deliği tespit edildi.

TRABZON’DAKİ ŞÜPHELİ ÖLÜM
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 14:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?