16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Taraftar şova hazırlanıyor

TRABZONSPOR TARAFTARI İSTANBUL'DA ŞOVA HAZIRLANIYOR

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Olimpiyat Stadı'nda pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan karşılaşmada herkesi taraftar rekoru kırmaya davet ederken, olabilecek provokasyonlara karşısında ise Bordo-mavili taraftarları uyardı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde yönetim kurulu ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, Trabzonspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maça Taraftarlar Derneği olarak 5 araçlık konvoyla katılacaklarını belirterek, "Bu maçta taraftar rekoru kırmak hedeflendiği için biz taraftarlar olarak ayrı bir önem kazanmıştır. Amaç 80 Bin taraftar ile dosta düşmana Trabzonspor taraftarının büyüklüğünü göstermektir. Bu güç ve kuvvet Trabzonspor

taraftarında fazlasıyla mevcuttur. Buna da Pazar günü tüm Türkiye'ye göstereceğiz. Trabzonspor'un büyüklüğüne dil uzatma cesarete gösteren bazı kesimleri Pazar günü oynanacak olan maça davet ediyoruz. Eğer cesaretleri varsa bu maç da büyük nasıl olunurmuş gelip görmelerini ve kendi şehrinden Bin 200 kilometre uzak da 70-80 Bin kişiyi bir araya getiren takımın rekoruna tanıklık etmelerini isteriz" dedi.

Türkiye'nin değil dünyanın hiç bir yerinde kendi şehrinden bin 200 kilometre uzaklıkta 80 bin taraftar toplayacak bir takımın olmadığını söyleyen Kodalak, "Biz Trabzonsporlular olarak her zaman ilklerin takımı olduk. Bu ilki de yine bizler başaracağız. Futbolcularımız üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmektedirler. Sıra biz taraftarlardadır. Tüm Türkiye ve Avrupa'da yaşayıp imkanı olan herkese bayrak forma kaşkol ve flamalarıyla Pazar günü Olimpiyat Stadı'na bekliyoruz" diye konuştu.

Bordo-mavili taraftarların çok uyanık olmalarını da isteyen Kodalak, "Aramıza karışabilecek provokatörlere karşı tedbirli olmalarını kulübümüze zarar verebilecek hareket ve davranışlara asla izin vermemeleri gerekmektedir. Burada yaşanacak her hangi bir olumsuzluk ve taşkınlıkların şampiyonluk yolunda kulübümüze telafisi olmayacak zararlar vereceğini unutmamalıyız. Onun için son derece akıllı ve serinkanlı olmalıyız. Bizler sadece 90 dakika boyunca takımımıza destek olmalıyız. Bize göre buradan alınacak 3 puan kırılacak rekordan çok daha önemlidir" şeklinde konuştu.

"Geçen hafta İstanbul'da Beşiktaş ile Bursaspor maçında çıkan olaylar herkese ibret olmalıdır" diyen Kodalak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bizler bu olayları asla tasvip etmemekteyiz. Ancak bu iki kulübe verilecek olan cezaları da merakla beklemekteyiz. Unutulmamalı ki Trabzon da bir kişinin saha ya girmesiyle bizi terörist ilan edip 5 maç ceza verenler herhalde 3 kişinin yaralandığı bu olaylar neticesinde iki kulübe 10'ar maç ceza verilir diye düşünüyoruz. Trabzonspor taraftarlar derneği olarak son sözümüz bu satırlı sopalı kişilere cengaver diyen bazı yazarlar ve Trabzonspor taraftarını Bursa heykelde cenk yapmaya çağıran sözüm ona spiker bozuntuları kına yaksın, onların istediği taraftar profili bu olsa gerek."

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2010 Çarşamba 15:11:00
Güncelleme :8 Aralık 2010 Çarşamba 16:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?