16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor, Şanlıurfa'ya gidiyor

TRABZONSPOR, ŞANLIURFA'YA MÜZESİNDEKİ 7 TÜRKİYE KUPASI'YLA GİDİYOR

Trabzonspor, Fenerbahçe ile Şanlıurfa'da 5 Mayıs Çarşamba günü GAP Arena Stadı'nda oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde Şanlıurfa kent merkezinde bir Trabzonspor Çadırı oluşturmayı planlıyor.

Bordo-mavili yönetim, Trabzon ve Trabzonspor'u tanıtmanın yanında müzesinde bulunan 7 Türkiye Kupası'nı da Şanlıurfa şehir merkezinde açacağı Trabzonspor Çadırı'nda sergileyecek. Oluşturulacak olan Trabzonspor Çadırı'nda Trabzonspor Kulübü'nün tanıtımının yanında şehrin yöresel motifleri de sergilenecek ve şehir her yönüyle tanıtılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Şanlıurfa'da Trabzonspor Çadırı kurma fikrinin kendilerinde son Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'na katılan ülkelerin, maçlarını oynayacakları stat ve şehirlerde oluşturdukları tanıtım çadırlarından esinlenerek oluştuğunu kaydederek, "Amacımız kulübümüzün ve şehrimizin her türlü tanıtımını yapmak. Bunun yanında kulübümüzün müzesinde bulunan 7 Türkiye Kupası'nı da bu çadırda sergileyeceğiz. Şanlıurfa'ya 7 Türkiye Kupası ile gidiyoruz; 8.'sini de alıp Trabzon'a öyle döneceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 16:46:02
Güncelleme :29 Nisan 2010 Perşembe 17:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?