16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor kalesinde rekabet

TRABZONSPOR KALESİNDE TATLI REKABET

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo kentinin Tegelen kasabasında sürdüren Trabzonspor'un kalesinde tatlı bir rekabet yaşanıyor. Kaleci Alper Boğuşlu nezaretinde çalışan kaleciler bordo-mavili takımın kalesinin emin ellerde olduğunun mesajını sergiledikleri performans ile ortaya koyuyorlar.

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Şenol Güneş'in gelişiyle Tony Sylva'dan devraldığı kaleyi bir daha geri vermeyen ve ortaya koyduğu performansla milli takıma kadar yükselen Onur Recep Kıvrak'ın yanı sıra Tolga Zengin 'de gösterdiği performans ile göz kamaştırıyor. Bora Sevim'de iki kaleciyi zorlayacak düzeyde olduğunu ortaya koyduğu performans ile gösteriyor.

İlk kamp çalışmalarını Isparta'nın Davraz ilçesinde gerçekleştiren Trabzonspor, ikinci etap çalışmaları için geldiği Hollanda'nın Venlo kenti Tegelen Kasabasında hazırlıklarını doğasıyla insana huzur veren bir ortamda sürdürüyor. Takımın her bölgesinde yaşanan tatlı rekabet kalede kendini iyiden iye hissettiriyor. Yeni sezon da kale için Onur'un ismi ön plana çıksa da, Tolga Zengin yurt dışı kampındaki performansıyla Şenol Güneş'in gözüne girmiş durumda. Kalede yaşanan bu tatlı rekabet Şenol Güneş'i

mutlu ederken kaleciler ise her fırsatta Trabzonspor'un kalesinin emin ellerde olduğunun mesajını veriyorlar.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2010 Cumartesi 14:12:02
Güncelleme :17 Temmuz 2010 Cumartesi 14:32:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?