16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor krallar gibi!

TRABZONSPOR KRALLAR GİBİ KARŞILANDI

Şanlıurfa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 48'nci Türkiye Kupasını Trabzon'a getiren bordo-mavili takımı, taraftarlar krallar gibi karşıladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda Fenerbahçe karşısında Alex'in şık golüyle 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen Umut, Engin ve Colman'la golleriyle karşılık vererek 48'nci Türkiye Kupasını kazanan Karadeniz fırtınası 8. kupasını da müzesine götürdü. Rakibini yıkan bordo-mavili takımı, Trabzonspor taraftarları Trabzon'da krallara layık bir karşılama organize etti.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Barcelona için hazırlanan özel uçağıyla saat 23:00 sıralarında Trabzon havaalanına gelen uçaktan ilk olarak kupa ile Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener indi. Uçağın kapısında kupayı havaya kaldıran Şener ve Kızılcık'ı coşkulu kalabalığın tezahuratlarıyla karşılanırken, havaalanı çıkışında 10 bine yakın bordo-mavili taraftar, takımlarını görkemli bir şekilde karşıladı. Trabzon Belediyesi Mehter takımının da gösteri sunduğu kafilenin gelişinde

taraftarlar ellerindeki meşalelerle bordo-mavili takıma sevgi gösterilerinde bulundu. Daha sonra üste açık bir otobüse coşkulu kalabalıktan ötürü güçlükle binen bordo-mavili takım, havaalanından ayrılarak kent turu atmak istedi . Ancak futbolcuları, teknik heyeti, ve yöneticileri taşıyan otobüs, taraftarların aracın önünü kesmesi ve oluşturulan binlerce araçlık konvoydan ötürü havaalanından 1 saat sonra ayrılabildi.

Şehir turu atan bordo-mavili kafile oluşan uzun konvoy nedeniyle sık sık durmak zorunda kaldı. Sevgi gösterileriyle birlikte kent merkezine gelen bordo-mavili takımı burada da coşkulu bir kalabalık karşıladı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcular kupa coşkusunu bordo-mavili taraftarlarla doyasıya yaşarken, bir grup Trabzonspor taraftarının ise üzerinde Fenerbahçe'nin renklerinin bulunduğu tabuta FB-DT 1907, O.T.05-05-2010 Şanlıurfa yazdıkları, daha sonra

taraftarların sarı-lacivert renklerini taşıyan tabutu parçaladıkları görüldü.

Öte yandan üst açık otobüste bulunan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fezvi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, taraftarlara hitaben konuşma yaparken araçta Ak Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar da yer aldı.

TRABZONSPOR KRALLAR GİBİ KARŞILANDI
TRABZONSPOR KRALLAR GİBİ KARŞILANDI
TRABZONSPOR KRALLAR GİBİ KARŞILANDI
TRABZONSPOR KRALLAR GİBİ KARŞILANDI
TRABZONSPOR KRALLAR GİBİ KARŞILANDI
TRABZONSPOR KRALLAR GİBİ KARŞILANDI
TRABZONSPOR KRALLAR GİBİ KARŞILANDI
TRABZONSPOR KRALLAR GİBİ KARŞILANDI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 03:44:02
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 10:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali ÖZÇELİK IP: 85.105.241.xxx Tarih : 6.05.2010 11:00:04

Kutlarım emeği gecenlere teşekkürler olmaz böyle bir şey bu coşkuyu Trabzon halkına ve Trabzonspor tarafdarına yaşatan herkese sevgilerimi sunarım.