16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor’a hatıra ormanı yeri

BELEDİYEDEN TRABZONSPOR’A HATIRA ORMANI YERİ

Trabzon Belediyesi, 100. Yıl Parkı’nın olduğu alanda Trabzonspor’a hatıra ormanı yapmak için yer tahsis ediyor. Hatıra ormanıyla birlikte Trabzonspor’a hizmet etmiş teknik yönetici, teknik adam ve futbolcuların ismi yaşatılacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrüçüoğlu beraberinde başkan yardımcıları Cengiz Çolak, Osman Gökhan Bali ve Etüd Proje Müdürü Nalan Aydın, Park Bahçeler Müdürü Fatih Erol ile birlikte Trabzonspor’a verilmesi düşülen alanda incelemelerde bulundu.

Trabzonspor’un, kentin, ülkeye ve dünyaya tanıtımında en önemli katlıları bulunduğunun altını çizen Başkan Gümrükçüoğlu, “Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde Trabzonspor’a katkı bulunmaya çalışıyoruz. 100 Parkı etrafında Trabzonspor’a bir hatıra ormanı yeri vermek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Trabzonspor’un yapacağı hatıra ormanında hem Trabzonspor’un ileriye doğru amaçları, ileriye doğru sevdaları dillendirilmiş olacak hem de Trabzonspor’a hizmet etmiş yönetici, teknik adam ve futbolcuların hatırası yaşatılarak gelecek kuşaklara aktarılacak” diye konuştu.

BELEDİYEDEN TRABZONSPOR’A HATIRA ORMANI YERİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2010 Perşembe 11:49:05
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 12:01:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?